Van den Bossche tegels Bornem

Sinds 1977

Van den Bossche toonzaal 1977

Sinds 1977

‘Ex-topwielrenner wordt tegelhandelaar'. Het zou de titel kunnen zijn van een biografie over Martin Van den Bossche, de man die in 1977 het gelijknamige tegelbedrijf in Bornem oprichtte. Vandaag is zijn zoon Niki al een hele poos de nieuwe kopman. lees meer over het ontstaan van Van den Bossche tegels op onderstaande knop.

Ons verhaal
Van den Bossche tegels toonzaal exterieur

Familie Van den Bossche

De tegeladviseurs van Van den Bossche tegels staan er persoonlijk borg voor dat u vindt wat u zoekt.

Martin Van den Bossche begon 50 jaar geleden met de zaak, die ondertussen al duizenden tevreden klanten aan de mooiste vloeren en wanden heeft geholpen.

Van den Bossche tegels is een familiebedrijf, en dat voelt u. Klantenservice staat hoog in het vaandel geschreven. Niki en zijn team gaan er prat op zich persoonlijk in te zetten voor elke klant en ervoor te zorgen dat iedereen voor de volle honderd procent tevreden is.

Ze volgen nauwgezet de trends in de binnenhuisinrichting en de architectuur en brengen een aanbod waarin iedereen zijn gading vindt, van klassiek tot ultramodern. Kom langs en wandel eens vrijblijvend door de showroom.

U bent van harte welkom op afspraak

Bezoek onze toonzaal

Kwaliteit en topmerken

Bij Van den Bossche tegels vindt u sobere budgettegels en weelderige luxe tegels en alles wat daartussen ligt. De kwaliteit gaat van gewoon goed tot uitstekend.

Wij kiezen altijd betrouwbare leveranciers die producten brengen die hun degelijkheid al bewezen hebben. Italië en Spanje zijn natuurlijk koplopers op het vlak van tegels, maar China komt dichterbij. Wij bieden u dan ook een mooie keuze uit het Verre Oosten: leuke tegels in groot formaat, van een goede kwaliteit, voor minder geld dan u denkt.

Bekijk onze merken
Van den Bossche team

Ons team

Benieuwd naar de mensen achter Van den Bossche tegels? Lees meer op onderstaande knop.

Maak kennis met ons team

Onze toonzaal

Het verhaal van de koers

Van 1963 tot 1974 was Martin van den Bossche, deels ten dienste van Eddy Merckx, professioneel renner in ploegen zoals Faema en Molteni. 

Prestaties als nationaal kampioen bij de nieuwelingen 1959, 3e in eindklassement en 1e in het bergklassement Giro d'Italia 1970, 4e in eindklassement Tour de France 1970 mag Martin op zijn palmares schrijven.  

Het laatste jaar van zijn professionele wielercarrière koerste Martin Van den Bossche voor het Italiaanse Jollj Ceramica. Een tegelfabriek waar hij na zijn koersperiode fabrieksagent voor werd. Kort nadien startte hij samen met zijn echtgenote Antonia het tegelbedrijf Martin Van den Bossche in Bornem.

Meer van de koers
Martin Van den Bossche