Prof

PROF

Hoe inloggen als PROF

We hebben sinds kort een nieuwe backoffice. Omwille van Corona en verdere ontwikkeling hebben we dit nog niet kunnen communiceren naar onze partners.

Om in te loggen dient u nu eerst éénmalig te registreren en een nieuw paswoord te kiezen. Na registratie wordt achterliggend uw e-mailadres gekoppeld met uw klantenfiche(s)

Nadien kan u inloggen. Als u dan klikt op ‘Mijn tegel’ kan u contactgegevens, maar nu ook openstaande offertes, lopende orders, afgehandelde afleveringen en facturen raadplegen. U zal ook een overzicht van kortingen zien en prijsafspraken zoals palletprijzen lijm etc. makkelijk kunnen raadplegen.

Binnenkort zal u ook vanuit dit systeem uw bestellingen kunnen doorgeven via de knoppen op de offertes. Ook vanuit de offertes zal u dan rechtstreeks naar de productinformatie van het product kunnen gaan.

Problemen met inloggen? Contacteer ons via info@tegel.be

Vloerder, aannemer, projectontwikkelaar, sleutel-op-de-deur,..?

Vloerders, aannemers, projectontwikkelaars, sleutel-op-de-deur, architecten, interieurarchitecten, tuinarchitecten en designers,... allemaal kennen ze de weg naar Van den Bossche tegels in Bornem.

We bieden u:

  • een uniek en kwalitatief assortiment tegels en natuursteen
  • professionele aankoopcondities
  • professionele technische ondersteuning
  • een uitgebreide voorraadcollectie keramische tegels en natuursteentegels
  • snelle levertijden dankzij onze eigen import
  • uitgebreide voorraadcollectie materialen van de beste merken

 

Interesse om samen te werken?

Maak een afspraak met de zaakvoerder Niki Van den Bossche.

Maak een afspraak met Niki