Top 10 originele hallen

1. De entree van het huis is een ruimte die heel vaak vergeten wordt. De hal is belangrijk bij het geven van een eerste indruk. Deze ruimte is als het ware het visitekaartje van uw woonst en dat kan maar beter goed ingericht zijn. Wij laten u met een heleboel tips en tricks zien dat u met deze kleine ruimte meer kunt doen dan u denkt.

Meer details
castle stone msi

2. Het eerste dat gedaan wordt zodra men binnenkomt is het uitdoen van schoenen, jassen en tassen. Belangrijk is een plek om even te kunnen zitten terwijl u uw schoenen uit doet. Dat kan met een confortabele zetel en bij gebrek aan ruimte zal een krukje meer dan voldoende zijn.

Meer details
waterfall

3. Less is more. Ook in de hal is de regel hoe minder hoe beter. Binnenkomen in een kleine ruimte volgepropt met schoenen, jassen en tassen is alles behalve aangenaam. Zorg dat de ruimte altijd piekfijn in orde is. Investeer in voldoende opbergruimte.

Meer details
perlinato

4. De entree van het huis is ook de overgangsruimte van vuil naar proper. Je komt met vuile schoenen binnen en wil graag de rest van het huis niet vuil maken. Zorg dus voor een goede vloermat en een plek waar uw schoenen kunnen staan. De klassieke vloermat past natuurlijk niet meer in een moderne woning. U kan kiezen voor een inbouw vloermat of gewoon de vloermat achterwege laten. Zorg dan wel dat u een degelijke keramische vloer heeft die tegen een stootje kan.

Meer details
reverie decor 3

5. Geen grotere impact dan een hal volledig bezet met Bisazza glasmozaïek. Uw gasten zullen verbluft staan door de pracht en praal van de betegelde muur. Een voordeel van deze luxueuze glasmozaïek is dat het licht weerkaatst wordt en zo de ruimte optisch vergroot.

Meer details
bisazza decori giza oro giallo

6. Keramische patroontegels zijn vandaag heel erg geliefd. Een saaie gang wordt omgetoverd tot een karaktervolle entree met als blikvanger de vloer natuurlijk. Hoe combineert u patroontegels? Zal het niet te druk worden? Als u de rest van de ruimte gestroomlijnd en neutraal houdt komt de patroontegelvloer tot zijn recht. 

Meer details
revoir paris juliette

7. Een mooi rekje en een creatieve fotokader maken deze ruimte direct al wat persoonlijker. Bloemen en plantjes geven uw gasten een warm en welkom gevoel.

Meer details
madeleine Gaetine

8. Waarom niet de wanden als blikvanger van de hal? De muren werden bekleed met houten framewerk en glasmozaïek.

Meer details
Gold Mississipi 2,0/2,0/0,4

9. Belangrijk is om alles een plaats te geven. Kastjes zijn daarom een must in de gang. Gebruik de ruimte optimaal en ga voor ophangkastjes of inbouwsystemen. 

Meer details
art degas blanco gang

10. In deze gang werd gekozen voor natuursteen in combinatie met een strakke afwerking. De grote plant maakt deze ruimte helemaal af.

Meer details
twilight gevlamd

Alle top 10 tegels

Bekijk al onze top 10 mooiste tegels op onderstaande knop

Alle top 10 tegels