Tegels badkamer

Rust en luxe in de badkamer

Je badkamer is de plaats waar je helemaal tot rust kunt komen en ook waar de kinderen gieren en plonzen in de badkuip. Je neemt er een verkwikkende douche nadat je intensief hebt gesport en werpt ook nog een blik in de spiegel om te zien of je outfit helemaal in orde is voor je de deur uitgaat. Het is misschien wel de plaats waar comfort het allerbelangrijkst is.

Optimaal comfort kun je bekomen met een vloer die warmte, luxe en rust uitstraalt. Accenten in strips en mozaïeken maken van je badkamer een juweeltje.

Onderhoudsvriendelijke badkamertegels

De badkamer is de plaats waar je al het zand afspoelt na een dagje aan zee of een intens avontuur op de mountainbike. Dit betekent dat de vloer bestand moet zijn tegen vlekken en krassen en tegen regelmatige schoonmaakbeurten. Kies daarom voor keramische tegels in de badkamer. Bekijk al onze onderhoudsvriendelijke badkamertegels.

Alle badkamertegels
Trilogy badkamer

TOP 10 mooiste badkamers

Het lijkt misschien onmogelijk om in uw badkamer de aangename sfeer te scheppen met vloer- en wandtegels maar het tegendeel is waar, met de stijlvolle hedendaagse keramische vloertegels in de badkamer gaat u nog jaren genieten. Laat u inspireren door onze selectie badkamers.

Bekijk TOP 10 mooiste badkamers
top 10 badkamers