Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Zwembadtegels

51 collecties met 3.391 tegels gevonden
Locatie Binnen Buiten
Geschikt voor
Materiaal
Kleur Meer kleuren »
Structuur Meer structuren »
Afmetingen Meer afmetingen »

Tegels rond het zwembad moeten niet enkel mooi, maar ook nog eens functioneel zijn en veiligheid bieden, zeker met spelende kinderen in en rond het zwembad is een anti-slipeffect een echte must.

De vele voordelen van keramische tegels en keramisch parket rond het zwembad zijn niet te onderschatten zoals: zeer duurzaam, antislip, vlekbestendig, vorstbestendig, groot kleurengamma, makkelijk te onderhouden enz.

De zone rond uw zwembad afwerken met keramische tegels kan een streling voor het oog worden, zeker wanneer de zwembadboord ook nog eens in dezelfde stijl is als het omliggend terras. Deze tegels zijn namelijk een esthetische en praktische keuze waar u nog vele jaren van zult genieten, elke prachtige zomerdag opnieuw.

Natuursteen rondom een zwembad vormt als het ware de kers op de taart. Het unieke en tijdloze karakter van natuursteen zal uw zwembad helemaal af maken! Een zwembadrand in blauwe steen EnoSkin is fijn gekorreld en met een licht gestructureerde afwerking. De steen voelt zacht en aangenaam aan. Het materiaal is niet-poreus, bestand tegen vorst en andere slechte weersomstandigheden en het antislipvermogen van deze blauwe steen is ideaal voor een zwembadrand.

Granietsoorten gevlamd, gebouchardeerd of oude frijnslag zijn eveneens aan te raden als zwembadtegels omwille van de antislip structuur van de steen. Rond een zwembad zal u op blote voeten lopen en de grond zal nat zijn. Het is moeilijk om aan kinderen te vragen om niet te rennen wanneer zij het naar hun zin hebben en een loopje maken om in het water te duiken...

Bent u op zoek naar ideeën voor uw terras of zwembad? Bekijk enkele sfeerbeelden.

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be