Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Top 10 zomer terrassen

AGRA

1. ZOMERSE AVONDEN | Deze keramische vorstvrije tegel voelt zich thuis op elk terras. Door zijn 2 cm dikte is deze tegel bijzonder geschikt voor tuinen, terrassen, paden... Onbreekbaar en keihard. Nodig gerust al uw vrienden en familie uit voor gezellige zomeravonden. Zelfs een verloren petanquebal of een gemorst aperitiefje kunnen geen kwaad.

Meer details
Plein air

2. TERRAZZO LOVE | Plein Air is een collectie gericht op de liefhebbers van het buitenleven. De tegel bestaat uit verschillende kleursegmentjes die gaan van porfierrood tot antraciet grijs. De mengeling is gebaseerd op de beroemde Italiaanse Terrazzostijl die tegenwoordig vele huizen en tuinen siert. Bovendien is deze tegel 100% kleurvast en antislip, ideaal voor rond het zwembad. Kortom, jarenlang buitenplezier gegarandeerd!

Meer details
travel

3. DROMEN VAN EEN EXOTISCHE BESTEMMING | Waarom op reis vertrekken als u de zomerzon naar uw tuin kan lokken? Met de tegels uit de Travel collectie creëert u een warme en gezellige sfeer. Deze houtlooktegel van 2cm dik is bovendien vorstvrij en onderhoudsvriendelijk. Het enigste wat u nog rest is genieten van zwoele zomeravonden met een glas rode wijn in uw handen.

Meer details
Prime stone

4. STRAK IN CEMENTLOOK | Rust en eenvoud in uw tuinlandschap? Verwijder al de overbodige tuinaccessoires. Breng een bezoekje aan het containerpark en zeg vaarwel aan die versleten tuinkabouter, de bloempot die u van uw schoonmoeder kreeg en de vlaggenlijn die er wat triestig bij hangt. Kies uw tuin accessoires zorgvuldig uit. Zoals bij de meeste zaken primeert kwaliteit boven kwantiteit.

Meer details
Nero Santiago

5. ORIGINELE EN SPEELSE LIJNEN | Deze granieten tegel is allesbehalve eentonig en past perfect in het plaatje van de creatieve natuurliefhebber. In combinatie met moderne meubels in hout of aluminium zijn deze stenen onweerstaanbaar. Organiseer dus gerust een poolparty want deze ruwe tegel verdraagt met gemak die zware gasbarbecue en bijhorende sausjes.

Meer details
Raja Black

6. DE KASSEI VOOR OPRITTEN | Met de hand gekapte kalksteen in India tot aan uw oprit. Deze kassei is de referentie voor opritten. Sterk, vorstvrij en supersnel schoon met een buitenreiniger. Wedden dat uw wagen geen andere ondergrond meer wilt?

Meer details
Matrix

7. LEISTEEN ALS LEIDRAAD | De leisteenlook tegel van Matrix geeft uw terras of tuinpad een tijdloze look. Deze tegel mag dan wel alle tinten grijs hebben, hij is allesbehalve middelmatig. Met zijn tegelsterkte behoort deze keramische tegel tot een van onze toppers. Bovendien is deze tegel milieuvriendelijk en kan met ecocheques aangeschaft worden.

Meer details
Belgische blauwe steen

8. OP EN TOP BELGISCH | Op een kalkstenen terras waant u zich meteen in het Franse Bourgondië of het Portugese binnenland. Maar vergis u niet, de roots van deze mooie natuursteen ligt, jawel, in België. In de steengroeves in Henegouwen wordt dit kostbaar Belgisch goud met de grootste zorg naar boven gehaald en in grote stukken gekapt. De kleinere stukken komen als steenstrips op uw gevel, zodat deze perfect bij uw terras passen.

Meer details
sinai pearl

9. KLASSE & EENVOUD | Sinai Pearl geeft een zekere uitstraling en elegantie die de steen geschikt maakt voor traditionele als moderne woningbouw. 

Meer details
keramische terrastegel

10. KERAMISCH STERK | Al eens gedacht aan keramische terrastegels? Tegenwoordig zijn deze tegels ook geschikt voor buiten. Verruim uw leefruimte door dezelfde keramische tegel naar buiten toe te trekken. Enkele van onze collecties voor binnen & buiten: Waterfall, Kos, Storm, Fleur de bois, Matrix, Blue Stone, Cluny, Kaamos, Petra Solis, Stone pit, Horizon en nog veel meer. Ontdek ze allemaal op onderstaande knop.

Meer details

Meer inspiratie?

top 10 inspirerende keukens
Badkamers
top 10 mooiste inloopdouches
Hallen
top 10 stijlvolle slaapkamers
top 10 straffe opritten
top 10 kleinste kamertje
top 10 grootste tegelblunders

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be