Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Top 10 straffe opritten

Belgische blauwsteen

1. OP EN TOP BELGISCH | Geliefd door architecten, veelvuldig in zijn afwerking, duurzaam en authentiek. Het blauwe goud is een sedimentatie van fossielen en andere natuurelementen die zich 350 miljoen jaren geleden in de ondiepe subtropische zee bevonden. vandaag wordt deze Blauwe steen ontgonnen uit de Waalse groeven. 

Meer details
Raja Black

2. DE KASSEI VOOR OPRITTEN | Met de hand gekapte kalksteen vanuit India tot aan uw oprit. Raja Black is de referentie voor opritten. Sterk, vorstvrij en supersnel schoon met een buitenreiniger. Wedden dat uw wagen geen andere ondergrond meer wilt?

Meer details
kandla grey

3. ONGELOOFLIJK STERK | Kandla Grey is een mooie zandsteen met verschillende kleurnuances. In hoofdzaak een grijze tint afwisslend met bruin-beige accenten. Een steen die zich aanpast aan elke bouwstijl.

Meer details
Kandla Ochre

4. BROERTJE VAN KANDLA GREY | Houdt u meer van warme okertinten. Dan past deze kassei zeker op uw oprit. Deze Indische zandsteen is het broertje van de Kandla grey, met dezelfde hoge slijtvastheid, wat niet onbelangrijk is bij een oprit die u dagelijks gebruikt.

Meer details
talila grey

5. VEELZIJDIGE GRANIET | Zoekt u een tegel die u kan gebruiken voor terras, oprit en ook als wandbekleding? De toepassingen van deze tegels zijn eindeloos. Bovendien is graniet een topper in zijn gamma en budgetvriendelijk!

Meer details
asian blue

6. EEN KLASSIEKER IN DE TUIN EN OPRIT | De Asian Blue siert niet alleen het interieur maar ook buiten komt deze steen tot zijn recht. Op uw terras, patio's, zowel als zwembadafwerking voelt deze steen zich opperbest, ook als oprittegel kan deze steen zich vinden. Voor opritten die intensief gebruikt worden stellen wij deze kalksteentegel in 20/20 in 4 cm dikte voor.

Meer details
porfido di patagonia

7. STEENHARD| Steenhard in alle weersomstandigheden. Wij bieden deze granieten kasseien aan van 2 à 5 cm dik tot wel 7 à 10 cm dik!                      

Meer details
kavalas

8. GRIEKSE LEISTEEN | Zoekt u een gevarieerd aanbod aan formaten en materialen? De Kavalas biedt zowel plavuizen in vrije lengtes voor uw oprit als stapelstrips voor de afwerking van uw wanden. Bekijk het volledig aanbod online.

Meer details
agra bluestone grey getrommeld

9. OPRIT IN KERAMISCHE TEGELS? HET KAN! | Een oprit waar u lang van kan genieten wordt vanzelfsprekend gelegd met kwaliteitsvolle tegels. Dit vindt u niet alleen terug in natuursteen. Ook met keramische tegels kan u opritten aanleggen. De Agra van 20/20 is vorstvrij en heeft een hoge tegelsterkte. Met een dikte van 2 cm is deze keramische tegel uitermate geschikt als oprittegel.

Meer details
Vinabasalt

10. KEISTERKE KEIEN | Uitermate geschikt voor de oprit is de Vinabasalt. De uit Vietnam ontgonnen basaltsteen wordt in stukken van 14 cm groot en 4 à 6 cm dik gekliefd zodat u de steen nadien als oprittegel kan gebruiken. 

Meer details

Meer inspiratie?

top 10 inspirerende keukens
Badkamers
top 10 mooiste inloopdouches
top 10 zomer terrassen
Hallen
top 10 stijlvolle slaapkamers
top 10 kleinste kamertje
top 10 grootste tegelblunders

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be