Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Top 10 stijlvolle slaapkamers

Betonstil

1. RUST | De slaapkamer is een plek waar u tot rust wilt komen. Ontspanning staat centraal in deze belangrijke ruimte. Als u bedenkt dat we 1/3 van ons leven slapend doorbrengen, kan u wel begrijpen dat elke investering in deze ruimte dubbel en dik waard zal zijn. In Scandinavië zijn ze een stapje verder. Daar doet men aan "Hygge" wat letterlijk "gezelligheid" betekent. De geheimen van deze Scandinavisch getinte slaapkamer? Wit, hout en strakke lijnen. De houtlook vloer in visgraatmotief is de eyecatcher van deze ruimte.

Meer details
Marvel stone

2. CENTRAAL BED | Elke slaapkamer heeft één ding gemeen: het bed staat steeds centraal. Laat het bed de show stelen met een opvallend kleurtje. Bouw nadien de ruimte verder op door meubels en accessoires te kiezen die het bed complementeren.

Meer details
stone pit antique

3. ZACHT EN RUW | De perfecte match? Zachte neutrale tinten wit met de ruwe afwerking van de STONE PIT ANTIQUE. Een vloer die zorgt voor extra diepte en karakter. 

Meer details
oaks

4. WARMTE MET HOUTLOOK | Houdt u van houten parket in de slaapkamer maar niet van het onderhoud dat ermee gepaard gaat? Ga resoluut voor houtlook tegels. Deze tegels geven u de uitstraling en warmte van een houten vloer met het eenvoudig onderhoud van de keramische tegel. 

Meer details
Marvel stone

5. WARME TINTEN | Kleuren hebben een groot effect op ons humeur. In de slaapkamer kiest u dus best voor warme neutrale tinten die rust uitstralen. Koffiebruin, hazelnoot en warm beige laten u lekker weg snoezen in dromenland. Wilt u toch een opvallend kleurtje? Gebruik deze dan enkel op de wand achter het bed.

Meer details
urbanature

6. KNALLEN MET TEXTIEL | Als u de ruimte neutraal wilt houden, maar toch een opwelling van kleur voelt opkomen, kan u zich volledig uitleven met textiel. Het voordeel is dat u het bedtextiel aan kan passen wanneer u maar wilt. Textiel is, in tegenstelling tot tegels, niet permanent.

Meer details
Marvel stone

7. ROMANTISCH MET KOPER | De laatste jaren wordt koper bijna in elke stijl toegepast van industrieel tot romantisch en van vintage tot modern. Door een aantal verschillende koperen woonaccessoires in een interieur te gebruiken creëer je intimiteit en gezelligheid.

Meer details
deco pamesa

8. PATRONEN TELLEN | In een witte slaapkamer brengen vrolijke patroontegels karakter en pit. De collectie DECO biedt verschillende kleuren en patronen, de één meer kleurrijker dan de ander. Telt u binnenkort ook patronen in plaats van schaapjes?

Meer details
castle Stones brick

9. SLAPEN ALS EEN KASTEELHEER | Waan u als een echte kasteelheer uit de Renaissance. Deze handgemaakte oude kasteelvloeren zijn replica's van antieke vloeren die de ontwerper Simonette vond in oude Franse, Italiaanse en Vlaamse landgoederen, kastelen en kerken. Een aangename nachtrust verzekerd in deze nostalgisch sfeer van oudsher.

Meer details
bisazza

10. LUXUEUZE NACHTRUST | Als u denkt aan mozaïek, stelt u zich waarschijnlijk een prachtig mozaïeken badkamer voor. Maar ook in de slaapkamer kunnen deze luxueuze glasmozaïeken tegeltjes verwerkt worden als originele toets aan de accentmuur.

Meer details

Meer inspiratie?

top 10 inspirerende keukens
Badkamers
Hallen
top 10 mooiste inloopdouches
top 10 zomer terrassen
top 10 straffe opritten
top 10 kleinste kamertje
top 10 grootste tegelblunders

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be