Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Top 10 originele hallen

raw

1. De entree van het huis is een ruimte die heel vaak vergeten wordt. De hal is belangrijk bij het geven van een eerste indruk. Deze ruimte is als het ware het visitekaartje van uw woonst en dat kan maar beter goed ingericht zijn. Wij laten u met een heleboel tips en tricks zien dat u met deze kleine ruimte meer kunt doen dan u denkt.

Waterfall

2. Het eerste dat gedaan wordt zodra men binnenkomt is het uitdoen van schoenen, jassen en tassen. Belangrijk is een plek om even te kunnen zitten terwijl u uw schoenen uit doet. Dat kan met een confortabele zetel en bij gebrek aan ruimte zal een krukje meer dan voldoende zijn.

Meer details
Marvel stone

3. Less is more. Ook in de hal is de regel hoe minder hoe beter. Binnenkomen in een kleine ruimte volgepropt met schoenen, jassen en tassen is alles behalve aangenaam. Zorg dat de ruimte altijd piekfijn in orde is. Investeer in voldoende opbergruimte. Combineer meubelstukken met een dubbele functie: een bankje dat dienst doet als opbergruimte is een must.

Meer details
Bricklane

4. De entree van het huis is ook de overgangsruimte van vuil naar proper. Je komt met vuile schoenen binnen en wil graag de rest van het huis niet vuil maken. Zorg dus voor een goede vloermat en een plek waar uw schoenen kunnen staan. De klassieke vloermat past natuurlijk niet meer in een moderne woning. U kan kiezen voor een inbouw vloermat of gewoon de vloermat achterwege laten. Zorg dan wel dat u een degelijke keramische vloer heeft die tegen een stootje kan.

Meer details
Bisazza

5. Geen grotere impact dan een hal volledig bezet met Bisazza glasmozaïek. Uw gasten zullen verbluft staan door de pracht en praal van de betegelde muur. Een voordeel van deze luxueuze glasmozaïek is dat het licht weerkaatst wordt en zo de ruimte optisch vergroot. Ook verkrijgbaar in zilver en parelmoer.

Meer details
Madeleine

6. Keramische patroontegels zijn vandaag heel erg geliefd. Een saaie gang wordt omgetoverd tot een karaktervolle entree met als blikvanger de vloer natuurlijk. Hoe combineert u patroontegels? Zal het niet te druk worden? Als u de rest van de ruimte gestroomlijnd en neutraal houdt komt de patroontegelvloer tot zijn recht. 

Meer details
materica

7. Een paar leuke stoelen en een creatieve muur maken deze ruimte direct al wat persoonlijker. Reisfoto's, familiekiekjes of mooie citaten geven uw gasten een warm en welkom gevoel.

Meer details
Bisazza cementtegel

8. Tenslotte mag de hal ook wat sfeer uitstralen. Leg accenten met een mooi meubelstuk of een originele kapstok. Waarom niet de vloer als blikvanger van de hal? De bruin/beige patroontegels van Bisazza stelen de show in deze gang. Bekijk meer patroontegels op onze website.

Meer details
Art

9. Belangrijk is om alles een plaats te geven. Kastjes zijn daarom een must in de gang. Gebruik de ruimte optimaal en ga voor ophangkastjes of inbouwsystemen. 

Meer details
Twilight

10. In deze gang werd gekozen voor natuursteen in combinatie met een strakke afwerking. De grote plant maakt deze ruimte helemaal af.

Meer details

Meer inspiratie?

top 10 inspirerende keukens
Badkamers
top 10 mooiste inloopdouches
top 10 zomer terrassen
top 10 stijlvolle slaapkamers
top 10 straffe opritten
top 10 kleinste kamertje
top 10 grootste tegelblunders

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be