Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Top 10 kleinste kamertjes

Rosalie Madeleine

1. PERFECTE MATCH | Wie zegt dat Patroon- en metrotegels niet samen kunnen in een ruimte? Dit kleinste kamertje bewijst het tegendeel. Laat de patroontegels de show stelen en hou de rest van het interieur eenvoudig.

Meer details
terrazzo marvel gems

2. TERRAZZO | De populairste trend in de interieurwereld is ongetwijfeld de Italiaanse Terrazzo look. Van wastafel tot decoratieve vazen, van keukenbladen tot indrukwekkende vloeren, de Terrazzo stijl is niet meer weg te denken uit onze leefruimte. Zelfs het kleinste kamertje ontsnapt niet aan deze Italiaanse topper.

Meer details
marmerlook

3. MARVELOUS MARBLE | Een accentmuur in marmer? De luxueuze uitstraling van marmer met het eenvoudig onderhoud van keramische tegels, het kan met Marmerlook tegels! Ontdek onze collectie marmerlook op onderstaande knop.

Meer details
betonlook wc

4. INDUSTRIEEL | Houdt u van eenvoud en van de industriële stijl? Geen overbodige accessoires of motieven? Dan is betonlook uw ideale tegel. Meer betonimitatie vint u terug op onze website of in onze toonzaal.

Meer details
houtlook

5. KLEIN MAAR GEZELLIG | Houdt u van de gezelligheid van houten parket maar vreest u dat in het kleinste kamertje dit parket niet lang zal stand houden? Ga resoluut voor houtlook tegels. Deze tegels geven u de uitstraling en warmte van een houten vloer met het eenvoudig onderhoud van de keramische tegel. 

Meer details
Mat witte mozaïek

6. BLACK & WHITE | Een instant wow-effect met zwart kraanwerk, mat witte mozaïek en hout. Wij zijn alvast fan van deze look! Meer info over de mat witte mozaïek wand vindt u op onderstaande knop.

Meer details
Castle Stone

7. UIT DE RENAISSANCE | Waan u als een echte kasteelheer of jonkvrouw uit de Renaissance. Deze handgemaakte oude kasteelvloeren zijn replica's van antieke vloeren die de ontwerper Simonette vond in oude Franse, Italiaanse en Vlaamse kastelen en kerken. Aangename momenten verzekerd in deze nostalgische sfeer van oudsher met de Castle Stones Bricks

Meer details
bisazza toilet elena

8. INDRUKWEKKENDE MOZAÏEK | Wat dacht u van een muur vol schitterende glasmozaïek van de fijnste kwaliteit? Het toppunt van luxe, dat is waar Bisazza voor staat.

Meer details
ceppo di gre

9. CEPPI DI WOW | Met Ceppo di gre schiet u raak. Dé tegeltrend van het jaar is toepasbaar in de leefruimte, badkamer, keuken, slaapkamer en natuurlijk ook in het kleinste kamertje. Deze natuursteen tegel geeft elke ruimte een instant WOW-effect. Combineer met enkele zwarte accenten en koperkleurige accessoires en u creëert een ruimte koning waardig.

Houdt u liever van een keramische onderhoudsvriendelijke versie? Klik dan op onderstaande knop

Meer details
Belgische Blauwsteen

10. DUURZAME NATUURSTEEN en NATUURSTEENLOOK | Belgische Blauwsteen siert vaak als terrastegel in een zonnige tuin. Maar op de wand en vloer van dit toilet voelt deze tegel zich ook thuis. De strips op de wanden zorgen voor een mooi contrast.

Wilt u liever de look van natuursteen met het gemakkelijk onderhoud van keramische tegels? Kies dan voor de natuursteenlook tegel. Meer info op onderstaande knop.

Meer details

Meer inspiratie?

top 10 mooiste inloopdouches
top 10 inspirerende keukens
Badkamers
Hallen
top 10 zomer terrassen
top 10 stijlvolle slaapkamers
top 10 straffe opritten
top 10 grootste tegelblunders

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be