Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Top 10 inspirerende keukens

Zelliges

1. Haal de zuiderse sferen binnen met handgekapte Marrokaanse tegels. Bekijk alle kleuren in ons assortiment.

Meer details
All over grey

2. Bent u dol op de industriële vintage stijl? De betonlook van "All over" past perfect in dit plaatje. Met zijn groot formaat laat hij toe grote ruimtes te bekleden. Wat ook bijdraagt aan deze industriële stijl zijn XXL lampen, patroontegels en ruwe materialen zoals metaal, baksteen en beton.

 

Meer details
Boost

3. Een mix van moderne en landelijke stijl geeft een mooi resultaat. De keramische vloer is bewust in een neutrale warme kleur gekozen om de houten balken tot hun recht te laten komen. Enkele gedurfde lampen en deze keuken is het perfecte decor voor al uw dinner parties!

Meer details
Stonevolution

4. Met een groot keukeneiland scoort u bij vrienden en familie. Natuurlijk kan dit enkel in grote ruimtes. Wit en grijze tinten zorgen voor het industriële effect. Combineer de beton look met een houten eettafel en stoelen en het plaatje is compleet.

Meer details
nero marquina

5. Deze natuurlijke schoonheid charmeert elke keuken. De witgeaderde zwarte marmer past in een moderne als in een klassieke ruimte. Met deze natuursteen tegel heeft u een keukenvloer of -wand voor het leven.

Meer details
Betonbrick

6. Een matte bakstenen wand complimenteert elke landelijke keuken. Kijkt u ook al uit naar lekker lang ontbijten in deze mooie keuken?

Meer details
Terra marca corona

7. Patroontegels zijn niet meer weg te denken in het interieur van vandaag. Met een moderne aankleding en accessoires komt de keuken volledig tot zijn recht. Bekijk ook al onze patroontegels in onze collectie

Meer details
Bisazza

8. Als u aan mozaïek denkt, denkt u aan badkamers. Maar waarom niet mozaïek toepassen in uw keukenontwerp? Speels en verrassend.

Meer details
akho

9. Een keuken voor een modern gezin. Praktisch ingericht, met parketlook tegels die tegen een stootje kunnen.

Meer details
Metro tegels

10. Een originele opvallende keukenwand? Kies dan voor metrotegels. Vroeger werden deze tegels in de Londense ondergrondse metro gebruikt. Vandaag vrolijken ze de moderne keukenwanden op.

Meer details

Meer inspiratie?

top 10 mooiste inloopdouches
Badkamers
Hallen
top 10 zomer terrassen
top 10 stijlvolle slaapkamers
top 10 straffe opritten
top 10 kleinste kamertje
top 10 grootste tegelblunders

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be