Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Top 10 mooiste inloopdouches

costruire

1. In deze moderne badkamer wordt er gewerkt met verschillende bronzen en beige kleuren. Leg een accent in de ruimte door middel van een mozaïeken wandtegel. Verschillende formaten tegels worden gecombineerd en dat zorgt voor een harmonieus evenwicht.

Meer details
Cluny

2. Geen saaie douchebeurten meer in deze originele badkamer. Volledig betegeld van vloer tot wand met een open doucheruimte. Plaats een uniek douchesysteem en u hebt een op en top design badkamer.

Meer details
Dwell

3. Ga voor een fel kleurtje. Maar wees er zuinig mee want de badkamer is nog steeds de ruimte waar u wilt ontspannen. Overdaad aan felle kleuren zou dit wel eens kunnen belemmeren. Combineer daarom met een neutrale zachte tint. Zo kan u nog jaren van uw rustgevende badkamer genieten zonder uitgekeken te zijn op de gekozen accentkleur.

Meer details
3D wall design

4. Wat dacht u van de douchewand in 3D design tegels? Of alle muren in 3D? Dat kan zolang de kleur van de tegel neutraal blijft. Bovendien is deze 3D tegel mat, wat de structuur in de tegel beter tot zijn recht laat komen.

Meer details
Bisazza

5. De wand van de inloopdouche kan net dat tikkeltje meer hebben. Experimenteer naar hartelust. Waarom niet kiezen voor mozaïek? Met een glasmozaïeken wand voelt uw douche nog ruimer en luxueuzer aan. De mozaïek weerkaatst het licht in de ruimte en zorgt voor dat wow-effect.

Meer details
Betonbrick

6. Hoe cool is deze bakstenen look? De badkamervloer is een mix van grijze baksteen imitatie. De douchewand haalt zijn inspiratie van de oude Londense metrotegels maar met een moderne twist.

Meer details
Kone

7. Investeer in een onderhoudsvriendelijke douchewand. Vermijd deuren of profielen want deze zorgen voor extra onderhoud. "Less is more" Kies daarom voor glas want glas laat het daglicht door en creëert open ruimtes.

Meer details
Tsquare

8. Houdt u van zwart-wit? Dan is deze badkamer volledig uw ding. De inloopdouche is afgewerkt met duurzaam materiaal zodat het met gemak enkele 10-tallen jaren mee kan gaan.

Meer details
Waterfall

9. Houdt u van de authenticiteit en uitstraling van natuursteen maar heeft u geen zin in het dagelijks onderhoud dat natuursteen nodig heeft? Kies voor een keramische tegel met een natuursteen look. Deze klassevolle badkamer met inloopdouche lijkt wel volledig opgebouwd uit leisteen, maar schijn bedriegt.

Meer details
Art

10. Patronen worden meer en meer toegepast in het interieur. Creëer een hedendaagse stijl door tegels met een vintage uitstraling af te wisselen met moderen accenten. Gegarandeerd een geslaagde combinatie.

Meer details

Meer inspiratie?

top 10 inspirerende keukens
Badkamers
Hallen
top 10 zomer terrassen
top 10 stijlvolle slaapkamers
top 10 straffe opritten
top 10 kleinste kamertje
top 10 grootste tegelblunders

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be