Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Top 10 mooiste badkamers

Betonstil

1. Poederroze is het nieuwe beige. Deze neutrale kleur past heel gemakklijk met andere kleuren zoals muisgrijs, olijfgroen en andere pasteltinten. Ook koperen accessoires zoals deze lampen combineren mooi met pasteltinten.

Meer details
Bits and pieces

2. Natuurlijke aardetinten zorgen voor een rustgevend effect in deze sfeervolle badkamer. Mozaïek op de vloer, waarom niet? Opteer voor grote ramen in de badkamer. Hoe meer licht hoe aangenamer het is om te vertoeven.

Meer details
Crosswood

3. Wie zegt dat hout niet praktisch is in een badkamer? Alle voordelen van keramische tegel met de warmte van hout vindt u terug in de keramische houtlook. Ontdek de 5 tinten in de CROSSWOOD collectie.

Meer details
Terra

4. Hoe geweldig is deze badkamer? Patroontegel wand met een schaakmat vloer zorgen voor extra karakter. Deze TERRA collectie omvat een grote verzameling patronen die u naar hartelust kan combineren.

Meer details
Betonbrick

5. Waan je in de oude Engelse hoofdstad in deze luxueuze badkamer. De baksteen imitatie tegels toveren deze ruimte om tot een echt pareltje. 

Meer details
Simyra

6. Op een kalkstenen badkamervloer waant u zich meteen in een oosters badhuis, waar u zich volledig kan ontspannen in een oase van rust.

Meer details
Betonbrick

7. Als u de ruimte hebt, kies voor een vrijstaand bad voor maximale impact. 

Meer details
Glance

8. "Think out of the box". Ga voor een grote spiegel, kies voor een originele lavabo en werk met een accentmuur. De GLANCE collectie leent zich goed voor het mixen van verschillende vloer en wand combinaties in de badkamer.

Meer details
Trilogy

9. Alle voordelen van Keramische tegel en de natuurlijke schoonheid van marmer? Dan voldoet de TRILOGY collectie volledig aan deze beschrijving.

Meer details
pure

10. "Keep it simple". Weet u niet goed welke kleurencombinaties kunnen werken in de badkamer? Kies voor wit en grijs: altijd een perfecte match.

Meer details

Meer inspiratie?

top 10 mooiste inloopdouches
top 10 inspirerende keukens
Hallen
top 10 zomer terrassen
top 10 stijlvolle slaapkamers
top 10 straffe opritten
top 10 kleinste kamertje
top 10 grootste tegelblunders

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be