Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Terrastegels

84 collecties met 1.392 tegels gevonden
Locatie Binnen Buiten
Geschikt voor
Materiaal
Type Meer types »
Kleur Meer kleuren »
Structuur Meer structuren »
Afmetingen Meer afmetingen »

Nadat de binnenkant van de woning is aangepakt, zijn mensen vaak vol ongeduld om ook aan de buitenkant van de woning te beginnen en het terras of de patio onder handen te nemen. Een terras vormt de overgang van de woning naar de tuin. Het is belangrijk dat die overgang geleidelijk aan gebeurt. Het resultaat zal het uitzicht van uw tuin en de gehele woning bepalen.

Bovendien is het terras dé plaats waar u even kan ontspannen, genieten met vrienden en familie of relaxed kan wegdromen. Een trend nu is dat het terras een verlengde wordt van de sfeer die u binnen beleeft. Zo wordt de grens tussen binnen en buiten kleiner en heeft u een verlengde van uw woonbeleving.

Voor het terras komen twee grote tegelgroepen in aanmerking: natuursteen en keramische tegels. Vooral die laatste zijn in de opmars in een dikte van 2cm. Bij de keramische tegels van 1cm dikte zijn enkel de volkeramische geschikt voor buiten. Die met een email laag zijn niet vorstbestendig en kunnen bijgevolg kapotvriezen. Een ander aandachtspunt voor buitentegels is antislip. Vermijd dan ook tegels met een te glad oppervlak, en kies voor een gestructureerde, ruwere afwerking. Dit zorgt voor een antislip laag.

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be