Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Zer0.3 gres laminato by Panaria

Zer0.3 gres laminato by Panaria

Deze 'renovatietegels' worden gemaakt op een dikte van 3,5 of 5,5 mm en zijn ontworpen om op een bestaande vloer of wandtegel te verlijmen. Dit bespaart u breekwerk en een hoop stof! Voor de wanden heeft u voldoende met een dikte van 3 of 5 mm, waar er voor de vloer de voorkeur wordt gegeven aan de dikte van 3,5 of 5,5 mm. Deze heeft dezelfde opbouw maar heeft een glasvezelvlies op de onderkant kleven. Die is bedoelt als extra versteviging van de vloertegel en zal vooral spanningen van vallende voorwerpen opvangen.

Voor het versnijden van deze tegels heeft u enkel een glassnijder nodig waarmee u de tegel 'kwetst' en makkelijk kan breken. Een manuele tegelsnijder heeft u hiervoor niet nodig. Deze Italiaanse extra dunne keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Deze tegels kunnen voor alle binnenruimtes gebruikt worden mits het gebruik van een juiste lijm en aangepaste lijmkammen.

Door het lichte gewicht van dit duurzaam product kan u ze ook als afwerking van kasten en meubels gebruiken. We garanderen u een krasbestendig, warmtebestendig en onderhoudsvriendelijk product.

Bekijk hieronder de testvideo over de sterkte en valweerstand van deze tegels.

Bezoek onze productpagina's om het assortiment te bekijken, maar kom vooral langs in onze toonzaal om alle mogelijkheden te bekijken.

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be