Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Sicis - The Art Mosaic Factory

Sicis The Art Mosaic Factory

Als u op zoek bent naar een kleurrijke mozaïek  die mag opvallen dan zijn deze glasblokjes zeker iets voor u. Het betreft hier een uitgebreid kleurenpallet met verschillende afwerkingen, zowel in het oppervlak als in de vorm. U kan kiezen uit verschillende varianten zoals rondjes, ovalen, bloemen of sterretjes, mat, glanzend of met parelmoer effect.
Met deze elementen kunnen er ook grotere tekeningen gemaakt worden zodat u het effect van behangpapier of tapijten krijgt, wat voor een enorme blikvanger zorgt.

Sicis heeft een enorm uitgebreid toepassingsgebied. Van sauna's en zwembaden, tot badkamer, keuken en toilet bekleding. De stijl is tijdloos en past in ieder interieur.
Als u geen ervaring heeft in het plaatsen van mozaïeken laat u dit best over aan iemand met ervaring. Het betreft hier meestal vellen of modules van 30/30cm waarop de losse glasblokjes verlijmd zijn. De mooie aansluiting tussen de vellen onderling zal het effect ten goede komen.

Kom zeker in onze showroom een kijkje nemen in de fantasiewereld van Sicis glasmozaïeken! U zal versteld staan van de mogelijkheden.

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be