Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Uniek, handgemaakt en met een historische uitstraling

Castle Stones zijn handgemaakte reproducties van originele exemplaren van antieke marmer- kalksteentegels afkomstig uit historische Vlaamse, Franse en Italiaanse herenhuizen, villa's kastelen, kloosters en kerken. Hierdoor heeft elke steen zijn eigen unieke ontwerp en uitstraling.

Omdat Castle Stones extreem licht en dun (tussen 6mm en 8mm) zijn, kunnen ze in elk huis gebruikt worden. Dit geldt ook voor woningen die onder monumentenzorg staan. Alle tegels en stenen van Castle Stones zijn gemakkelijk te onderhouden en door en door kleurvast. Omdat alles met de hand gemaakt wordt, is elk gelegd oppervlak uniek.

  • Castle Stones Dalle
Castle Stones Bricks
Castle Stones Bricks

Model en kleur

Castle Stones zijn in drie verschillende modellen en in acht kleuren met telkens drie kleurschakeringen verkrijgbaar. Het kleurengamma gaat van lichtbeige tot donkergrijs. De authentieke historische uitstraling is te combineren met elk interieur.

Bricks

Er zijn diverse soorten Castle Stones verkrijgbaar. De Castle Stones Bricks zijn reproducties van oude Engelse en Nederlandse bakstenen, ook wel Waaltjes genaamd. Deze prachtige reproducties zijn opgebouwd uit verscheidene materialen en daarna zorgvuldig met de hand geperst. Hierdoor ontstaat een steen die voor het oog niet te onderscheiden is van de antieke variant. De steen is dan ook uitermate geschikt voor entreehallen, toiletruimtes, open haarden en wijnkelders.

Ontdek de Castle Stones Brick collectie

Dalle en Loft stenen

Naast de bricks zijn er de Castle Stones Dalle en Loft stenen. Deze tegels zijn originele replica's van historische kerk- en kasteelvloeren. De stenen kunnen als vloer- en wandstenen gebruikt worden. Bovendien zijn ze geschikt voor toiletruimtes en voor vloeren met vloerverwarming.

Alle tegels en stenen van Castle Stones zijn gemakkelijk te onderhouden en door en door kleurvast.

Ontdek de Castle Stones Dalle collectie
Castle Stones Bricks
Castle Stones Dalle
Castle Stones Dalle

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be