Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Slaapkamertegels

226 collecties met 7.564 tegels gevonden
Locatie Binnen Buiten
Geschikt voor
Materiaal
Type Meer types »
Kleur Meer kleuren »
Structuur Meer structuren »
Afmetingen Meer afmetingen »

De slaapkamer is een unieke plek waar u tot rust kan komen. U begint er de dag en eindigt er de dag. Het is dan ook belangrijk om uw slaapkamer in te richten in een aangename, relaxte stijl.

Voor slaapkamers hebben we dan ook een uitgebreid assortiment aan wand- en vloerbekleding. Een landelijke slaapkamer heeft een romantische en charmante uitstraling. De natuurlijke kleuren en materialen zorgen voor een stijl die u kan integreren in elk type woning.

Veel klanten kiezen voor keramische parkettegels, ze passen perfect binnen een landelijk interieur omdat ze een warme en gezellige sfeer creëren in uw slaapkamer. Het is eveneens mogelijk om te opteren voor een rustieke vloertegel.

Maar ook vierkante tegels behoren tot de mogelijkheden. Zoals in elke ruimte waar u een modern interieur wil creëren, kiest u ook in de slaapkamer best voor gladde, neutrale en tijdloze tegels. Er zijn heel wat keramische tegels die bij deze omschrijving passen. Voor de industriële look kan u kiezen voor cementtegels of betontegels in grijstinten.

Niets zo aangenaam als tegels met vloerverwarming in de winter, maar niet alleen de vloer kan met betegelen. Eveneens mooie decoratieve wandtegels kunnen gebruikt worden in de slaapkamer.

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be