Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

XXL & renovatietegels

  • Renovatietegels

XXL & renovatietegels

Renovatietegels, ook XXL of ultra dunne keramische tegels genoemd, zijn eigenlijk keramische tegels met een dikte van 3 of 5 mm. Omdat het product op 3 of 5 mm niet voldoende sterk zou zijn als vloer, vooral naar vallende voorwerpen, wordt er een glasvezelnet op de achterzijde van de tegel aangebracht, zodat de totale dikte 3,5 of 5,5 mm wordt. 

Deze dikte heeft veel voordelen bij renovatie van een tegelvloer. De geringe dikte laat toe tegel-op-tegel te vloeren en toch uw vloerniveau slechts met enkele millimeters te verhogen.

De productie van dit product gebeurt op het standaardformaat 100 op 300 cm (1 op 3 meter). Na versnijding in de fabriek is dit product onder andere leverbaar in formaten 100/100 cm, 50/150 cm 50/100 cm enz. Ook enkele parketimitaties zijn leverbaar in langwerpige stroken zoals 20 op 100, 150 of 200 cm.  

Een nieuwe vloer zonder de bestaande vloer uit te breken? Zeker met onze XXL & renovatietegels!

Omwille van hun exclusieve formaten worden deze tegels ook steeds meer en meer gebruikt voor plaatsing op een nieuwe chappe. Dit productieproces laat toe tegels te maken op grote formaten wat in gewone keramiek niet mogelijk is.

Kom snel naar onze toonzaal in Bornem om ons uitgebreide collectie aan renovatietegels te ontdekken.

Kies uit ons gamma dunne tegels
renovatietegel tegel op tegel

Verwerken van renovatietegels

Productie van renovatietegels Zer0.3

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be