Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan
Alle benodigdheden

Bij ons vindt u alles wat u nodig hebt om uw tegels te verlijmen of te voegen, maar ook alles van lijmkam of voegspaan tot hoekprofiel of siliconekit. Ontdek het volledig gamma online op onderstaande knop.

Alle benodigdheden
Zelf plaatsen

Als zelfplaatser bent u bij ons op het juiste adres. Profiteer van onze kortingen en promoties voor zelfplaatsers. Als doe-het-zelver helpen we u ook graag op weg en geven we een deskundig antwoord op al uw vragen.

Voordelen bij zelf plaatsen

Laten plaatsen

Hebt u een vloerder of aannemer die de tegels gaat plaatsen? We staan hem graag bij met advies over de gekozen tegels. Geen nood als u geen eigen tegelinstallateur hebt! We gaan voor u op zoek naar een geschikte partner-plaatser om de vloerwerken uit te voeren. Na uw tegelkeuze selecteren we voor u een geschikte vloerder uit onze partnerlijst om u een gepast voorstel uit te werken.

Onze partner-plaatsers
Tips voor het plaatsen

Ervaren zelfplaatser of beginnende doe-het-zelver? Speciaal voor u hebben we de meest gestelde vragen rond tegels plaatsen op een rijtje gezet.
Klik snel op onderstaande knop voor tips en tricks, handleidingen en instructiefilms voor het betegelen. Ook de nazorg van uw nieuwe vloer wordt bij ons behandeld.

Tips voor het plaatsen

Vragen?

Kom langs, we luisteren en geven antwoord op al uw vragen. Met plezier.

De tegelcalculator

Gebruik onze handige tegelcalculator om GRATIS uw hoeveelheden te berekenen!

Bereken zelf

Tips & antwoorden

Onze FAQ - Tips en antwoorden geeft u snel en correct een antwoord op de meest gestelde vragen rond tegels, plaatsing, onderhoud,.. maar ook ons vakjargon wordt u hier woord voor woord uitgelegd. Succes!

Lees meer

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be