Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Over ons

Ons verhaal in Polycaro vaktijdschrift

Van den Bossche in Polycaro

Lees meer over het ontstaan van het familiebedrijf en de groei tot de moderne tegelzaak van vandaag in Polycaro, hét toonaangevend vaktijdschrift voor de natuursteen- en keramische tegelsector.

Lees meer

Uw foto in glasmozaiek

glasmozaiek op maat

Wenst u straks ook een foto, beeld, logo te vereeuwigen? Gebruik ook duurzame glasmozaïek, kleine gekleurde glazen tegeltjes zodaning geplaatst dat je het beeld van de foto krijgt.

De foto hierbij is van een glasmozaiekwand bij ons in de toonzaal, gemaakt als eerbetoon aan Martin Van den Bossche, de stichter van VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen. Voor zijn tegelcarrière was Martin beroepsrenner. Voor zijn 70-ste verjaardag onthulden we in de toonzaal zijn foto in glasmozaiek. Meer dan 70.000 glazen steentjes vormen deze unieke mozaiek.

Kom langs in onze toonzaal om deze unieke mozaiëkwand te bewonderen. Hebt u een eigen project voor glasmozaïek van foto? We helpen u graag verder.

Contacteer ons

We zijn lid van

We steunen ook graag het bedrijfsleven en zijn lid van verschillende verenigingen. Nieuwsgierig naar welke? U ontdekt het hier.

Verenigingen

Ons team

Ons team

Benieuwd naar de mensen achter Van den Bossche tegels?

Ons team

Sinds 1977

Sinds 1977

De tegeladviseurs van Van den Bossche tegels staan er persoonlijk borg voor dat u vindt wat u zoekt en er een eerlijke prijs voor betaalt.

Vader Van den Bossche begon meer dan 40 jaar geleden met de zaak, die ondertussen al duizenden tevreden klanten aan de mooiste vloeren en wanden heeft geholpen.

De zaak is een familiebedrijf, en dat voelt u. Klantenservice staat er hoog in het vaandel geschreven. Zoon Niki en zijn team gaan er prat op zich persoonlijk in te zetten voor elke klant en ervoor te zorgen dat iedereen voor de volle honderd procent tevreden is.

Ze volgen nauwgezet de trends in de binnenhuisinrichting en de architectuur en brengen een aanbod waarin iedereen zijn gading vindt, van klassiek tot ultramodern. Kom langs en wandel eens vrijblijvend door de showroom.

U bent van harte welkom.


Kwaliteit en topmerken

Bij Van den Bossche tegels & natuursteen vindt u sobere budgettegels en weelderige luxetegels en alles wat daartussen ligt. De kwaliteit gaat van gewoon goed tot uitstekend.

Wij kiezen altijd betrouwbare leveranciers die producten brengen die hun degelijkheid al bewezen hebben. Italië en Spanje zijn natuurlijk koplopers op het vlak van tegels, maar China komt dichterbij. Wij bieden u dan ook een mooie keuze uit het Verre Oosten: leuke tegels in groot formaat, van een goede kwaliteit, voor minder geld dan u denkt.


Het verhaal van de koers

Het laatste jaar van zijn prof wielercarriere rende Martin van den Bossche voor de Italiaanse tegelfabrikant Jollj Ceramica

Van 1963 tot 1974 was Martin van den Bossche, deels ten dienste van Eddy Merckx, professioneel renner in ploegen zoals Faema en Molteni. Prestaties als nationaal kampioen bij de nieuwelingen 1959, 3e in eindklassement en 1e in het bergklassement Giro d'Italia 1970, 4e in eindklassement Tour de France 1970 mag Martin op zijn palmares schrijven.  Het laatste jaar van zijn professionele wielercarrière koerste Martin Van den Bossche voor het Italiaanse Jollj Ceramica. Een tegelfabriek waar hij na zijn koersperiode fabrieksagent voor werd. Kort nadien startte hij samen met zijn echtgenote Antonia het tegelbedrijf Martin Van den Bossche in Bornem.

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be