Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Onderhoudsproducten van Lithofin

Al duizenden klanten hebben we geholpen aan de mooiste vloeren, maar nog meer klanten hebben we geholpen met de onderhoudsproducten van Lithofin. We hebben ze bijna allemaal. Voor keramische tegels of natuursteen. Ontdek hier het ruime assortiment onderhoudsproducten.


Tips & advies voor het onderhoud van uw tegels

Onderhoud van uw keramische tegel is anders dan natuursteen. De meest voorkomende materialen en stenen hebben we hier verzameld in een duidelijk en overzichtelijk advies per tegel. Als het nu gaat over keramische tegels of natuursteen zoals gratiet, kalksteen, blauwe steen, marmer of zandsteen. Elk hebben ze recht op het juiste onderhoud.


Vlekkenlijst keramische tegels

Krijgt u die vlek niet uit uw keramische tegel? Is uw keramisch terras aan het groen worden? Last van die keramische tegels in de living die mat wordt? Heeft het keramische keukenwerkblad vlekken?

Voor elke vlek of onderhoudsprobleem hebben wij de juiste oplossing! Lees nu meer


Vlekkenlijst natuursteen

Krijgt u die vlek niet uit uw marmer? Is uw zandsteen terras aan het groen worden? Last van de kalksteen in de living die mat wordt? Heeft het granieten keukenwerkblad vlekken?

Voor elke vlek of onderhoudsprobleem hebben wij de juiste oplossing! Lees nu meer

Maak een foto van uw tegels en win!

Maak een foto van uw tegels en win!

Stuur ons uw mooiste foto's van uw realisatie van onze tegels en maak kans op een cadeaubon. Klik op de knop: foto's doorsturen, vul alle gegevens in en upload uw foto's. Begin van elke maand selecteren we de mooiste beelden en misschien bent u onze volgende winnaar. We brengen u persoonlijk op de hoogte. 

 

Foto's doorsturen

Tegeldokter

Tegeldokter

Raakt u er niet meer uit? Hebben we u al veel advies gegeven en niets helpt. U onderhoud uw vloeren met Lithofin producten, maar bent niet tevreden. Ondanks kwalitatieve reiniging- en onderhoudsproducten met professioneel advies kan het gebeuren dat die nieuwe vloer niet proper geraakt of dat je onderhoudsproblemen hebt na weken of maanden onderhoud. Herkent u zich in dit verhaal? Klik dan op 'Contacteer de tegeldokter'

Contacteer de tegeldokter

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be