Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan
Onderhoudsproducten van Lithofin

Al duizenden klanten hebben we geholpen aan de mooiste vloeren, maar nog meer klanten hebben we geholpen met de onderhoudsproducten van Lithofin. We hebben ze bijna allemaal. Voor keramische tegels of natuursteen. Ontdek op onderstaande knop het ruime assortiment onderhoudsproducten.

Onderhoudsproducten van Lithofin
Tips & advies voor het onderhoud van uw tegels

Onderhoud van uw keramische tegel is anders dan natuursteen. De meest voorkomende materialen en stenen hebben we hier verzameld in een overzichtelijk advies per tegel. Als het nu gaat over keramische tegels of natuursteen zoals graniet, kalksteen, blauwe steen, marmer of zandsteen. Elk hebben ze recht op het juiste onderhoud.

Tips & advies voor onderhoud

Vlekkenlijst keramische tegels
Krijgt u die vlek niet uit uw keramische tegel? Is uw keramisch terras aan het groen worden? Last van die keramische tegels in de living die mat wordt? Heeft het keramische keukenwerkblad vlekken? Voor elke vlek of onderhoudsprobleem hebben wij de juiste oplossing!

Ga naar de vlekkenlijst keramische tegels

Vlekkenlijst keramisch
Vlekkenlijst natuurlijst
Krijgt u die vlek niet uit uw marmer? Is uw zandsteen terras aan het groen worden? Last van de kalksteen in de living die mat wordt? Heeft het granieten keukenwerkblad vlekken?

Voor elke vlek of onderhoudsprobleem hebben wij de juiste oplossing!

Ga naar de vlekkenlijst natuursteen

Vlekkenlijst natuursteen

Vragen?

Kom langs, we luisteren en geven antwoord op al uw vragen. Met plezier.

Tegeldokter

Tegeldokter

Raakt u er niet meer uit? Hebben we u al veel advies gegeven en niets helpt. U onderhoud uw vloeren met Lithofin producten, maar bent niet tevreden. Ondanks kwalitatieve reiniging- en onderhoudsproducten met professioneel advies kan het gebeuren dat die nieuwe vloer niet proper geraakt of dat je onderhoudsproblemen hebt na weken of maanden onderhoud. Herkent u zich in dit verhaal? Klik dan op 'Contacteer de tegeldokter'

Contacteer de tegeldokter

De tegelcalculator

Gebruik onze handige tegelcalculator om GRATIS uw hoeveelheden te berekenen!

Bereken zelf

Tips & antwoorden

Onze FAQ - Tips en antwoorden geeft u snel en correct een antwoord op de meest gestelde vragen rond tegels, plaatsing, onderhoud,.. maar ook ons vakjargon wordt u hier woord voor woord uitgelegd. Succes!

Lees meer

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be