Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Terrastrends van 2019

XXL impact

In een kleine tuin voelt u zich opgesloten. U wilt net naar buiten om meer ruimte te ervaren. Dit klinkt misschien raar, maar hoe groter de tegel, hoe groter de tuin lijkt. De tuin krijgt op die manier een ruimtelijk en rustig gevoel.

context
context

Binnen- en buitenleven vormen 1 geheel

De tuin en het terras worden hoe langer hoe meer het verlengde van de woonkamer. Daarom is het belangrijk om de sfeer en uitstraling van binnen naar buiten door te trekken. U vindt dan bij ons ook meer en meer vorstvrije keramische tegels van 2cm dikte voor buiten en de iets dunnere variant voor binnen.

boost

Terug naar natuursteen

Natuursteen is al enkele jaren erg populair en kan zeker niet ontbreken in de terrastrends van 2018. Er wordt nog veel voor een natuurlijke tuin gekozen en daar past natuursteen perfect bij. Natuursteen heeft een prachtige structuur en zal door de jaren heen een steeds geleefder uiterlijk krijgen, met andere woorden, dit terras wordt mooier met de jaren.

nero santiago
belgische blauwsteen

De look van bankirai of hardhout in keramische tegels

Wilt u een mooi terras met de natuurlijke look van hout maar vindt u hout niet echt onderhoudsvriendelijk? Met de keramische terrastegels in houtlook slaat u twee vliegen in één klap: een warme uitstraling en makkelijk in onderhoud.

etic pro

Ook technologie in uw tuin

In ons dagelijks leven lijkt techniek niet meer weg te denken, in de tuin is dit anno 2018 niet anders. Alles is via het netwerk met elkaar verbonden: sproeiers die automatisch water geven als ze merken dat het gras te droog is of een moestuin die klaagt via een app dat hij beter onderhouden zou moeten worden. Ook in de terrastegels zit tegenwoordig technologie verwerkt. De nieuwe keramische terrastegels van 2cm dik zijn slijt- en kleurvast, waardoor u langer van uw terras kan genieten.

pietra d'iseo
pietra d'iseo

Een reis vol kleur

Een natuurlijke tuin komt voort uit het verlangen om te ontsnappen. Ontsnappen van de dagelijkse drukte in een tuin die ons rust brengt. In een grijze betonnen terras met kunstgras wanen we ons niet echt op reis. Een rustgevende tuin is dan ook een tuin met natuurlijke vormen en veel kleur. Kleuren zoals zalmgeel tot heidepaars, want deze kleuren maken ons blij.

kandla ochre natuurruw
porfido

Natuurlijk en ruw

Een tuin waar alles perfect symmetrisch is en waarin alles klopt is helemaal weg dit jaar. We zoeken het ruwe kantje op en kiezen niet meer voor afgelikte terrastegels maar eerder voor tegels met een speciale structuur en uiterlijk. Ook combinaties tussen verschillende structuren zoals grind afwisselend met grote tegels zorgen voor een ruimtelijk effect die perfect past in een natuurlijke tuin.

prime stone
concept stone

Scherpe prijzen op terrastegels

Profiteer tijdens de terrasmaand als zelfplaatser van scherpe prijzen op keramische en natuursteen terrastegels. Het volledige aanbod kan je vinden op onze website. Van vorstvrije keramische tegels tot mooie natuursteen, het aanbod is groot.

Profiteer van scherpe prijzen op terrastegels
terrasmaand

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be