Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Terrasmaand

terrasmaand

Het is lente!

Het is lente. En in de lente houden we bij Van den Bossche tegels traditioneel onze jaarlijkse Terrasmaand. Want nu is hét moment om uw terras te vernieuwen, zodat u er een hele zomer lekker lang van kan genieten.

Profiteer tijdens de terrasmaand als zelfplaatser van scherpe prijzen op keramische en natuursteen terrastegels. Het volledige aanbod kan je vinden op onze website. Van vorstvrije keramische tegels tot mooie natuursteen, het aanbod is groot.

Zelf geen tegels nodig? Misschien is er wel een vriend of kennis die op zoek is naar de juiste terrastegel aan een scherpe prijs? Volg ons op facebook en deel onze post. Zo helpt u misschien iemand aan die leuke en betaalbare tegel voor zijn of haar terras en nodigen ze je wellicht als bedanking deze zomer uit om er samen van te genieten bij een lekker drankje.

buitentoonpark

Nog geen inspiratie?

Nog geen inspiratie voor al dat nieuws? Ontdek dé nieuwste terrastrends van 2019 op onze website www.tegel.be/terrastrends of doe inspiratie op voor uw nieuwe droomtuin op onze inspiratiepagina. Daar vindt u gegarandeerd wel een leuk idee voor uw perfecte terras of oprit.

Vietnamese blauwsteen
vietnamese blauwsteen 2,5cm
kandla grey
Blue stone nero
agra
Raja black
Blue stone grigio
Kaamos grey
vietnamese blauwsteen antico

De vermelde actieprijzen zijn nettoprijzen voor zelfplaatsers gegarandeerd zolang de voorraad strekt.

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be