Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Tegeltrends 2019

Het is niet al goud wat blinkt!

De marmerlook zal in 2019 één van de populairste trends zijn in de interieurwereld. Combineer deze tegel met zwart kraanwerk, zwarte stalen deuren en decoratie in pasteltinten. Een instant wow-effect voor uw leefruimte!

De marmerlook tegel bestaat in verschillende kleuren: zwart, wit, grijs en beige. De formaten gaan van standaard 60/60 tot wel 2 meter grote tegelplaten. Opvallend op de tegelbeurs van Cersaie waren de gespiegelde marmerlook tegelplaten, gekend onder de term "open boek". Ook de extreme adering in de tegel is een echte eye-catcher.

Ontdek de volledige collectie marmerlook tegels online of in onze toonzaal.

marmerlook
Marmerlook

XXL

Nog steeds zijn extra grote keramische tegels prominent aanwezig op de beurs. Maar ook de XXL formaat houtlook tegel doet zijn intrede. De grootste parkettegels zijn wel 2m40 lang.

xl formaat

Als een kasteelheer

Fan van de Renaissance, kasteelheren en ridder-toernooien? Of houdt u meer van de authentieke stijl van weleer. Dan hebt u geluk! in 2019 komt de verweerde look in de tegelwereld terug. Vloeren en muren ademen de sfeer van historische Vlaamse, Franse en Italiaanse herenhuizen, villa's, kastelen, kloosters en kerken. Met de terugkeer van deze oude stijl komt ook het Romeins verband terug. 

Van den Bossche tegels is exclusieve verdeler van de Castle Stones. Bekijk de volledige Castle Stones collectie online.

kasteelvloer

Bruintinten

Opvallend op de beurs van Cersaie zijn de roodbruine kleurschakeringen. Verwerkt in tegels, sanitair, meubels en accessoires geven deze tinten een warme en gezellige toets aan uw interieur.

Wat vindt u van zilveren tot goudgele lavabo's? Binnenkort presenteren wij deze reeks lavabo's in onze collectie. Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden? Stuur ons uw gegevens en wij contacteren u als deze collectie in onze toonzaal verschijnt.

rood en brons
marmerlook

Ceppo Di Gres

Haalt u graag de charme van natuursteen in huis? Maar liever met het gemakkelijk onderhoud van keramische tegels? Dan is Ceppo Di Gre de perfecte keuze. Deze grijze Italiaanse kalksteen met keivormige gesteentefragmenten, is aan een echte revival bezig in een keramische versie.

ceppo di gres

Flower power

Ook mozaïek lijkt niet weg te denken uit de tegelwereld. De grote mozaïeken bloemen geven kleur aan het interieur. Gooi tijdens het renoveren die kleurrijke lavabo's uit oma's tijdperk niet weg. Het hippe sanitair in verschillende kleuren komt terug aan bod en maakt het plaatje compleet.

mozaiek

Geen betonstop

Geen betonstop in de tegelwereld. Integendeel, het lijkt erop dat de betonlook nog beter, nog groter en nog uitgebreider wordt. Ontdek ons groot aanbod betonlook tegels online of in onze ruime toonzaal.

betonlook

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be