Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Tegeldagen 16-17 maart 2019

tegeldagen 2019

Het weekend van 16 en 17 maart is het weer zover! Van den Bossche tegels zet zijn deuren open. Een traditie van meer dan 20 jaar die we graag in ere houden.

Op zaterdag zijn we open van 10 tot 17u en op zondag van 13 tot 17u. Benieuwd naar ons feestelijk programma? Lees dan zeker verder!

Nieuwste tegeltrends uit Italië

Ontdek de nieuwe collectie tegels die wij speciaal voor u in Italië uitgekozen hebben: keramische marmer, houtlook- en terrazzo tegels, tijdloze natuursteen, keramische patroontegels, glasmozaïek en nog veel meer...

eternity

Tijd voor een lentefris terras

Ons nieuw assortiment natuursteen tegels en vorstvrije keramische tegels van 2cm dik maken hun intrede in het ruim buitentoonpark. Met meer dan 500m2 buitenplezier is ons buitentoonpark zeker een bezoekje waard. 

Het onderhoud van uw nieuw terras kan natuurlijk niet ontbreken. Bij ons vindt u alles om uw terras of oprit lentefris te maken. Ontdek ons nieuw huismerk Boscobello: ontvang bij uw bestelling 1L Boscobello. (max. 1 per klant, enkel geldig bij aankoop van tegels op 16 en 17 maart 2019 zolang de voorraad strekt)

pietra d'iseo
Boscobello

Scherpe prijzen

Profiteer van Scherpe prijzen. In onze toonzaal vindt u momenteel meer dan 1000m2 voorraad loten en restpartijen aan een prikje.

scherpe prijzen

Onze tegeladviseurs

Tegels kiest u niet voor even. Daarom begeleiden wij u graag tijdens deze belangrijke keuze. Dat kan natuurlijk ook op afspraak via www.tegel.be/afspreken Ons team van professionele tegeladviseurs maakt tijd voor u vrij en geeft advies waar nodig.

van den bossche team

Onze tegelcataloog

Laat u het graag even bezinken? Doe gerust. Laat u inspireren en ga nog eens door ons assortiment. Dat kan op de website maar ook in onze nieuwe tegelcataloog. Kom langs en neem gratis een exemplaar mee.

van den bossche team

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be