Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Te gekke terrasacties

terrasmaand

Het is lente!

En in de lente houden we bij Van den Bossche tegels traditioneel onze jaarlijkse terrasactie. Want nu is hét moment om uw terras te vernieuwen, zodat iedereen er een hele zomer lekker lang van kan genieten.

Tijdens de te gekke terrascties kunnen zelfplaatsers koopjes doen en terrastegels kopen aan superscherpe prijzen. Van vorstvrije keramische tegels tot mooie natuursteen, het aanbod is heel gevarieerd.

Zelf geen tegels nodig? Misschien is er wel een vriend of kennis die op zoek is naar de perfecte terrastegel aan een scherpe prijs? Volg ons op Facebook en deel onze post. Zo help je misschien iemand aan die leuke en betaalbare tegel voor zijn of haar terras en nodigen ze je wellicht als bedanking deze zomer uit om er samen van te genieten bij een lekker drankje.

Nog geen inspiratie?

Nog geen inspiratie voor al dat nieuws? Ontdek dé nieuwste terrastrends van 2018 op onze website www.tegel.be/terrastrends of doe inspiratie op voor uw nieuwe droomtuin op onze inspiratiepagina. Daar vindt u gegarandeerd wel een leuk idee voor uw perfecte terras of oprit.

Chinese graniet
asian blue
raja black
Kandla Grey
Keramische terras tegel
Keramische terras tegel
livermore grey
Keramische terras tegel

De vermelde actieprijzen zijn nettoprijzen voor zelfplaatsers gegarandeerd zolang de voorraad strekt.

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be