Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Van den Bossche lanceert nieuwe tegelcataloog

  • Van den Bossche tegelcataloog

Van den Bossche lanceert nieuwe tegelcataloog 2018

Dat Van Den Bossche tegels professionaliteit hoog in het vaandel draagt, weten klanten en relaties al langer dan vandaag. Onder het motto ‘alles kan beter' gaat Van den Bossche tegels nu nog een stap verder. Na de opening van het 500m2 grote buitentoonpark, de recente opfrisbeurt van het logo en de huisstijl en de tweede editie van de cataloog voor terras en oprit, lanceren wij vandaag de nieuwe tegelcataloog 2018 met meer dan 300 pagina's tegelinspiratie.

Inspiratie voor binnen

In de cataloog staan de mooiste collecties voor het interieur op de eerste plaats. Zowel keramische tegels als duurzame natuursteen en mozaïek komen aan bod. Daarnaast bieden wij ook praktische en technische informatie over de verschillende soorten afwerkingen en speciale stukken op maat.

Naast de extreem uitgebreide website, waar het volledig tegelaanbod bekeken kan worden, en de cataloog voor terras en oprit, rekent Van den Bossche tegels nu ook de tegelcataloog tot een van de extra troeven.

"We hopen met deze nieuwe cataloog de klanten te kunnen ondersteunen in de zoektocht naar die langverwachte badkamer of keukenvloer", zegt zaakvoerder Niki Van den Bossche. "Zoveel aanbod kan overweldigend zijn. Daarom zijn we er graag voor onze klanten. Om vragen te beantwoorden, een klankbord te zijn en ideeën te geven. Zodat men nadien volop van de tegels kan genieten".

De cataloog kan u tijdens de openingsuren in de toonzaal komen afhalen.

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be