Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Keramische tegels verhogen de verkoopwaarde van uw woning

XXL formaten tegels

Keramische vloertegels zijn niet alleen een bron van schoonheid en genot, ze zijn ook een investering in de waarde van uw huis. De huidige woningmarkt veroorzaakt onrust, potentiële kopers zijn slimmer geworden en zien vaak door een nieuwe verflaag naar de constructie van een huis. Ze zijn ook op zoek naar kwaliteit, in aanvulling op het uiterlijk van de woning.

Wat ziet de koper als hij kijkt naar uw mooie tegelvloer?

Een potentiële koper zal verder kijken dan alleen de tegel. Hij ziet de trots in uw huis, de zorg die u ervoor droeg, de schoonheid en de duurzame kwaliteit die hij kan verwachten. Als verkoper kan u de verkoopwaarde van uw huis verhogen omdat uw huis deze meerwaarde heeft.

mozaïek

Hoe kunnen keramische tegels zoveel meerwaarde creëren?

Eerst en vooral omdat ze enorm aantrekkelijk zijn. Met tegels creëert u diverse looks, van een verfijnde villa tot een charmant en gezellig huisje. Elke ruimte heeft zijn eigen uitstraling. Keramische tegels geven in één oogopslag het gevoel en de look van kwaliteit, eenvoud of luxe. Elke toekomstige huiseigenaar die uw woning komt bezoeken en een prachtige Keramische blauwe tegel tegenkomt zal meteen verliefd worden.

Naast uiterlijke schoonheid en hoge kwaliteit zijn vloertegels zeer duurzaam en bestand tegen schokken, chemicaliën, waterabsorptie, vlekken en krassen. Het onderhoud is zeer eenvoudig, in het bijzonder bij een verglaasde tegel. Dit alles maakt het een zeer hygiënische keuze in elke ruimte, ook in de keuken en de badkamer. Dit is altijd een pluspunt voor elke mogelijke koper.

seastone

Wat is er mooier dan een prachtige vloer die makkelijk schoon te maken is?

Het belangrijkste verschil tussen keramische tegels, is de temperatuur waarop ze in de oven gebakken worden en de gebruikte grondstoffen. Keramiek wordt gemaakt door klei bloot te stellen aan zeer hoge temperaturen, dit oppervlak wordt op haar beurt verglaasd en verhard. Het gevolg van dit proces uit zich in een hoge duurzaamheid van de tegel. Door de hoge draaglast van tegels zullen ze er langer mooi uitzien, waarbij andere materialen sneller zullen vervagen, buigen of barsten.

De kwaliteit van de vloer zelf is een groot pluspunt, mogelijke kopers zien immers een prachtige vloer die ze niet meteen moeten vervangen. Dit is een onrechtstreekse investering.

Daarnaast is er nog een laatste reden waarom deze tegels naast hun hoge kwaliteit bijdragen aan de verhoogde waarde van uw huis: het geeft een weerspiegeling van de kwaliteit en zorg naar de rest van uw woning. Nieuwe eigenaars weten immers dat er niet bespaard is op de kosten van de tegelplaatsing. Als u met voldoende zorg de badkamer, hal of keuken laat betegelen, geeft dat meteen een gevoel van trots, stijl en waarde.

houtlook

Ook het terras heeft een meerwaarde dankzij keramische terrastegels.

Kwalitatieve tegels tillen uw terras naar een hoger niveau. Keramische tegels combineren het beste van twee werelden, ze zijn niet alleen kleurvast maar ook verrassend goed bestand tegen groenaanslag en schimmelvorming. Het zijn tegels met een slijtweerstand om ú tegen te zeggen. Een grote slijtweerstand gaat in de meeste gevallen gepaard met een grote onderhoudsvriendelijkheid, en dat is bij keramische terrastegels niet anders. Een keramisch terras vraagt een minimum aan onderhoud.

Deze terrastegel is ontegensprekelijk een meerwaarde voor uw tuin wat leidt tot een enorm pluspunt bij verkoop van de woning.

textiel look tegels

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be