Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Verslag stockverkoop 2018

Stockverkoop

De stockverkoop ging van start van 5 tot en met 9 juni, vergezeld van een stralende zon! Duizenden vierkante meters keramische, mozaïek en natuursteentegels werden opgeruimd vanaf 9,99 euro per m2, BTW inbegrepen. De snelle beslissers konden zo hun favoriete tegels op de kop tikken aan een mooi prijsje.

Hebt u deze eenmalige stockverkoop gemist? U kan nog steeds het resterend aanbod loten bekijken op onze website www.tegel.be.

Tijdens de stockverkoop kon u via de nieuwsbrief 5 duo filmtickets winnen. De winnaars worden binnenkort bekend gemaakt. Wenst u in de toekomst op de hoogte te blijven van promoties, tegeltrends, advies, interieurtips, events en wedstrijden? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief onderaan de website.

Zelf geen tegels nodig? Misschien is er wel een vriend of familielid die op zoek is naar hét tegelkoopje? Volg ons op Facebook of Linkedin voor komende acties. Zo helpt u misschien iemand aan die leuke en betaalbare tegel voor de nieuwe badkamer of keuken. Ze zullen er u zeker dankbaar voor zijn.

Snuif even de sfeer op van onze stockverkoop met onderstaand fotoverslagje

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be