Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Zomerse tegelpromoties

Van den bossche ijsjesbar
De zomer is officieel in het land: geniet u ook van een welverdiende vakantie? En van het mooie weer? Of mag het voor u iets frisser zijn? Dan voelt u zich gegarandeerd als een vis in het water in onze met airco gekoelde toonzaal.

Met een zee van tijd in aantocht, kijkt u misschien al uit naar de voorbereiding van al uw tegelprojecten. Dit is het ideale moment om uw badkamer, terras of keuken op te frissen. Of misschien gaat u bouwen en bent u op zoek naar de perfecte tegel? Bestel deze zomer in alle rust uw tegels en wij zorgen voor afkoeling.

Want van 16 augustus t.e.m. 31 augustus trakteren wij al onze klanten op een lekkere Italiaanse gelato. Bovendien zijn er nog tal van promoties op een reeks mooie keramische tegels en natuursteen. U vindt alle tegelpromoties op onze website.

Zomerse tegelpromoties

Het aanbod is erg gevarieerd. Neem dus rustig uw tijd om te kiezen. Snuif de zomerse sfeer op in ons buitentoonpark en pak alle tegels eens goed vast. Dat mag. En vraag raad aan onze adviseurs over technische details en praktische tips. Ze doen niets liever dan hun passie voor tegels met u delen.

Zelf geen tegels nodig? Misschien is er wel een vriend of kennis die op zoek is naar de perfecte tegel? Volg ons op social media en deel onze post. Zo helpt u misschien iemand aan die leuke tegel voor zijn of haar terras en nodigen ze u wellicht als bedanking deze zomer uit om er samen van te genieten.

facebook  linkedin  instagram  pinterest

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be