Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Alle merken bij VAN DEN BOSSCHE

Sichenia

SICHENIA werd opgericht aan het begin van de jaren '70. Het bedrijf biedt een volledig gamma in natuurgetrouwe en gevarieerde keramische vloer- en wandtegels. Dankzij de groeiende technologische investeringen, heeft SICHENIA GRUPPO CERAMICHE voortdurend haar assortiment uitgebreid; het productgamma omvat vandaag een lijn van hoogwaardige volkeramische vloertegels voor zowel binnen én buiten, tot een ruim assortiment tegels voor wandbekleding.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie zijn de richtlijnen van de huidige projecten van SICHENIA maar is ook de toekomstige bedrijfsstrategie. Een voorbeeld van innovatie is de Pave Wall, een decor wandtegel met een steenachtig 3D effect. Deze decors passen in diverse interieurs, eveneens als accenten in badkamer en toilet.

SICHENIA producten maken deel uit van het ‘Made in Italy' label. een label dat staat voor bewuste productieprocessen en continu investeren in onderzoek, ontwikkeling en creativiteit, met inachtneming van de wet- en regelgeving inzake bescherming van het milieu en de gezondheid van de mens. SICHENIA is een zeer gewaardeerd tegelmerk dat wij in onze toonzaal in Bornem graag onder de aandacht brengen.

 

2 collecties met 5 tegels gevonden
Sichenia
 
Materiaal
Kleur Meer kleuren »
Structuur Meer structuren »
Afmetingen Meer afmetingen »
Tegels zijn
Geschikt voor
Locaties

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be