Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Keramische tegels

Keramische tegels

De ideale oplossing voor elke ruimte! Zeer sterk materiaal in vele kleuren en afmetingen en niet onbelangrijk: heel gemakkelijk in onderhoud.

Als u de ruimte groter wil doen lijken neemt u best ook een grote tegel. Hoe meer voegen, hoe drukker de ruimte kan tonen. Qua kleur neemt u best lichtere tinten als u de ruimte groter wil doen lijken. Bij de nieuwe generatie keramische tegels wordt er gewerkt met hele smalle voegen wat een heel strak en modern effect geeft.  Dit is mogelijk doordat deze tegels met een rechte kant worden afgewerkt. (gerectificeerde afwerking) Schrikt natuursteen of parket u af qua onderhoud? Geen probleem. Wij bieden u de ideale oplossing! Door een steeds verbeterende technologie worden er nu ook prachtige natuursteenimitaties en parkettegels gemaakt. Ontdek ze verder op onze website.

Mag een vloertegel ook aan de wand?

Jazeker! Elke vloertegel mag als wandtegel gebruikt worden.
In de huidige trend van binnenhuisinrichting worden veelal vloertegels ook doorgetrokken op de wanden. Dit geeft een mooi geheel met eenzelfde tekening, formaten en sfeer. In deze reeksen worden regelmatig bijpassende mozaïeken en andere eyecatchers voorgesteld die u als accent kan gebruiken op wanden en eventueel vloeren. U kan ze bewonderen in onze showroom.

Ontdek hier ons assortiment keramische tegels
  • Keramische tegel grijs

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be