Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Inspiratie

Top 10 mooiste tegels

ecolabel

Bekijk ons overzicht favoriete tegels.

Meer info

Tegels aankopen met Ecocheque of Ecopass

ecolabel

Vanaf heden kunt u bij Van den Bossche tegels & natuursteen "groene" tegels aankopen met de elektronische Ticket EcoCheque van Edenred Belux of Eco Pass van Sodexo Belgium. Het zijn natuurlijk geen echte groene tegels maar tegels die het Europees Ecolabel dragen.

Meer info

Maak een foto van uw tegels en win!

wedstrijd tegel

Stuur ons uw mooiste foto's van uw realisatie met onze tegels en maak kans op een cadeaubon. Klik op de knop: foto's doorsturen, vul alle gegevens in en upload uw foto's. Begin van elke maand selecteren we de mooiste beelden en misschien bent u onze volgende winnaar. We brengen u persoonlijk op de hoogte. 

 

Foto's doorsturen

Op onze inspiratiepagina tonen we u graag uiteenlopende "tegel" ideeën. We hebben ze voor u gerangschikt per ruimte en gebruik. Klik op de gewenste inrichting voor inspiratie voor uw nieuwe tegels.

Tegelinspiratie leefruimte

eternity

We inspireren u graag voor ideale tegels voor de leefruimte. Bekijk hier enkele voorbeelden van onze collecties voor keuken, zithoek en slaapkamer.

Leefruimte

Tegelinspiratie badkamer

badkamer elements design

Tover uw badkamer om tot een wellnessruimte en creëer sfeer met de perfecte aankleding. Hier vindt u enkele leuke ideeën voor uw droombadkamer.

Badkamer

Tegelinspiratie terras & oprit

terras pietra d'iseo

Voor een gezellig terras bent u bij ons aan het juiste adres. Doe inspiratie op en geef uw terras/oprit net dat tikkeltje extra.

Terras & oprit

Tegelinspiratie winkel

winkel arkshade

Een klassevolle uitstraling voor uw zaak met de perfecte tegels? Neem hiervoor een kijkje naar onze selectie creatieve winkelinterieurs.

Winkel

Tegelinspiratie horeca

winkel trilogy

Proef de sfeer van inspirerend en duurzaam interieur voor uw horecazaak met deze selectie beelden die wij samengesteld hebben voor u.

Horeca

Tegelinspiratie kantoren

Tegelinspiratie kantoren

Maak een aangename en productieve werkomgeving met behulp van deze selectie tegels voor een professionele look van het kantoor.

Kantoren

Tegelinspiratie wellness

welness marvel stone

Bent u op zoek naar originaliteit voor uw wellness? Een unieke ervaring begint bij de juiste keuze aankleding van het interieur. Bekijk enkele inspirerende beelden.

Wellness

Tips voor kleur in uw interieur

Tips voor kleur in uw interieur

Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed op elkaar uit. Gebruik ons schema om het maximale uit uw interieur te halen.

Tips

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be