Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Onderhoud Castle Stones

Castle Stones reinigen, beschermen en onderhouden

Castle stones

Onderhoud na plaatsing

Na het plaatsen van Castle Stones is een beschermde coating geen overbodige luxe. De vloer moet 24 uur drogen voordat de Castle Stones Coating#704 aangebracht dient te worden.

Zorg dat de vloer stofvrij is. Zet de coating op met een vachtroller en de randen met een grote kwast. Test of de vloer goed is geïmpregneerd door er water op te gooien. Als het water een tijd blijft staan en niet in de steen trekt, dan is het goed. Trekt het water in de steen, dan is een tweede laag nodig.

Dagelijks onderhoud

Het dagelijks/wekelijks onderhoud is eenvoudig met de speciale Castle Stones Cleaner#707. (1 liter fles voor wekelijks onderhoud - gemiddeld voldoende voor 100 m2 gedurende 6 maanden)

Indien nodig kan u de krachtreiniger Castle Stones Cleaner#701 gebruiken. Deze reinigt reinigt zeer krachtig. Opgelet: deze krachtreiniger moet inwerken, start onmiddelijk na het aanbrengen met schrobben.

Periodiek onderhoud

Test periodiek of uw vloer een extra coatinglaag nodig heeft door wat water over de vloer uit te gieten. Trekt dit snel in, dan is een nieuwe coatinglaag noodzakelijk. Gaat u zelf een nieuwe coatinglaag aanbrengen? Zorg er dan voor dat de vloer helemaal schoon is voordat u aan de slag gaat.

Castle stones
Castle stones
Castle stones

Onderhoud in vochtige ruimtes

Bij vochtige ruimtes adviseren wij Castle Stones Topcoat. Deze coating heeft een patin glans en verdiept de kleur iets meer. Dit product kan u toepassen in vochtige ruimtes zoals inloopdouche en toiletten.

Castle stones
Castle stones

Castle Stones plaatsen

Castle Stones correct plaatsen? U leest er alles over via onderstaande knop.

Castle Stones plaatsen

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be