Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Cementtegels De Tegel bv

Cementtegels van De Tegel bv

VOORBEREIDING van Cementtegels

Na de plaatsing en voor het voegen kunnen de droge tegels met Lithofin Vlekstop W geïmpregneerd worden. Dit vergemakkelijkt het afwassen van het voegmateriaal en vormt een grondlaag voor de latere eindbehandeling.

 

REINIGEN van Cementtegels

Cementtegels kan u na plaatsing en het uitdrogen van de voeg grondig reinigen met Lithofin MN vuiloplosser om algemeen vuil te verwijderen. Enkel bij hardnekkige resten kunt u met Boscobello cementsluierverwijderaar of Lithofin MN Cementsluierverwijderaar reinigen.

Om eventuele cementsluier te verwijderen kan dit product gebruikt worden met een eenschijfs schrobmachine met een witte pad. Gebruik NOOIT zuurhoudende reinigers, deze kunnen uw cementtegels blijvend beschadigen.

 

BESCHERMEN van Cementtegels

Een herhaalde toepassing van Lithofin Vlekstop W verhoogt de vlekweerstand tegen olie en vet, helpt vlekken tegen te gaan en vergemakkelijkt het onderhoud. Opgelet: wanneer er voorafgaand aan het voegwerk niet geïmpregneerd is, moet Lithofin Vlekstop W na 4u een tweede maal toegepast worden. Lithofin Vlekstop W vormt geen film, is ongeveer 3 tot 4 jaar werkzaam.

 

ONDERHOUDEN van Cementtegels

Cementtegels onderhouden kan u met het universele onderhoudsproduct voor natuur- en betonsteen, de Lithofin MN Wash & Clean. Wash en Clean vormt geen lagen en ruikt fris en aangenaam.

Voor een mooie glans en bescherming gebruik af en toe Lithofin MN Glans en Schoon. Dosseer dit product zorgvuldig. Een kopje per emmer, éénmaal per maand is vaak ruim voldoende.

MN vlekstop W

MN vlekstop W

MN vuiloplosser

MN vuiloplosser

Boscobello cementsluierverwijderaar

Boscobello cementsluierverwijderaar

MN cementsluierverwijderaar

MN cementsluierverwijderaar

MN Wash & Clean

MN Wash & Clean

MN Glans en Schoon

MN Glans en Schoon

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be