Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Inkommatten met uw logo

logomat

Geef uw inkom een eigen identiteit met een exclusieve logomat. Uw inkom of receptie krijgt een exclusieve en representatieve uitstraling met allure. Uw bezoeker krijgt direct een goede, degelijke indruk van uw bedrijf. Immers een goede, eerste indruk kunt u maar één keer maken! Ideaal voor receptie en balie, lift en trap.

Toilet en kleedruimte, kantoor en werkruimte, voor ondersteuning op beurzen, showroom...

 

Productvoordelen

De logomatten passen in elke omgeving en zijn geschikt voor elke entree. Het versterkt het imago van uw bedrijf. Geschikt voor uw reclameboodschap of acties. Als relatiegeschenk voor één van uw klanten. Om uw producten nog beter te promoten of onder de aandacht te brengen. De logomatten onttrekken vuil aan het schoeisel en laten een smetteloze indruk bij uw relaties. Onderhoudskosten t.o.v. andere soorten matten zijn laag. Voor decoratie, waarschuwing of bewegwijzering. Diverse inkommatten met logo in het gamma.

Te kiezen uit borstel- (Matador V4), kokos- (Rinotap) of 100% polyamide inkommatten en dit in diverse afmetingen en kleuren. Prijzen en leveringstermijn steeds op aanvraag.

100% POLYAMIDE

  • Schoonlooptapijt uit getufte polyamide vezels, op een flexibele rug, zonder of met rubber stootrand rondom. Matdikte: ongeveer 7 mm.
  • Schoonlooptapijt uit getufte polyamide vezels, op een flexibele rug, zonder rubber stootrand rondom. Voorzien van een zware rubber rug bedraagt de totale dikte van de mat ongeveer 17 mm.

Kleuren mat en logo: keuze uit 44 standaardkleuren

20 kleuren kunnen gratis opgenomen worden in 1 enkel ontwerp

Vraag nu prijs
kleuren logomat

De tegelcalculator

Gebruik onze handige tegelcalculator om GRATIS uw hoeveelheden te berekenen!

Bereken zelf

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be