Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Advies Keramische tegels

Advies Keramische tegels

Na de plaatsing adviseren we uw tegels grondig te reinigen met een cementsluierverwijderaar. Dit product haalt de sluier cement weg die door de plaatsing en het opvoegen van uw tegels achtergebleven is. We adviseren dit product te gebruiken nadat uw voeg volledig uitgedroogd is, ongeveer 20 dagen na het voegen.

Gebruik tussen het voegen en het reinigen met een cementsluierverwijderaar enkel zuiver water voor het onderhoud. Andere reinigingsproducten kunnen een film op uw cementsluier achterlaten wat het reinigen moeilijk maakt.

Na het gebruiken van een cementsluierverwijderaar bent u klaar om uw tegels te gaan onderhouden. Met een normaal wekelijks onderhoud hebt u geen andere reinigingen meer te doen in de loop der jaren.

We adviseren Boscobello cementsluierverwijderaar of Lithofin KF cementsluierverwijderaar voor de eerste opkuis. Daarna Boscobello keramisch onderhoud of Lithofin KF onderhoudsreiniger voor het dagelijks onderhoud en Boscobello keramische krachtreiniger of KF intensiefreiniger voor periodiek gebruik. De Boscobello krachtreiniger of KF intensiefreiniger kan u ook als wekelijks onderhoudsproduct gebruiken maar ook als intensieve reiniger om uw vloer periodiek te schrobben, mocht deze toch eens 'vettig of vuil' staan. 

Gebruik een KF sanitairreiniger om kraanwerk, wastafels, douches of baden te onderhouden.  Maar ook in regio's met hard water om af en toe een scheutje in uw dweilwater te doen om kalkafzetting te verwijderen.

Keramische tegels eerste reiniging

Gepolijste tegels beschermen

Onderhoud van Keramische tegels

Boscobello cementsluierverwijderaar

Boscobello cementsluierverwijderaar

Boscobello keramisch onderhoud

Boscobello keramisch onderhoud

Boscobello keramische krachtreiniger

Boscobello keramische krachtreiniger

KF cementsluierverwijderaar

KF cementsluierverwijderaar

KF onderhoudsreiniger

KF onderhoudsreiniger

KF intensiefreiniger

KF intensiefreiniger

KF sanitairreiniger

KF sanitairreiniger

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be