Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Marmer onderhoud

Marmer reinigen, beschermen en onderhouden

Marmer is een dichte kalksteensoort afkomstig vanuit de hele wereld. Marmer kent vooral binnenshuis zijn toepassingen voor vloeren en wanden in inkomhallen, leefruimtes, badkamers... Mits een aangepast onderhoud kan Marmer ook toegepast worden als bevloering in ontvangstruimtes of winkels.

 

REINIGEN van Marmer

Marmer kan u na plaatsing en het uitdrogen van de voeg grondig reinigen met een MN vuiloplosser om algemeen vuil te verwijderen.

Om eventuele cementsluier te verwijderen kan MN vuiloplosser gebruikt worden met een eenschijfs schrobmachine met een groene pad. Gebruik NOOIT zuurhoudende reinigers, deze kunnen uw marmer blijvend beschadigen.

Bij Van den Bossche tegels kan u een eenschijfmachine huren vanaf 50.00 €/dag incl. BTW. Meer info over het huren van een eenschijfmachine.

 

BESCHERMEN van Marmer

Een MN Vlekstop is een speciaal impregneermiddel met sterk vlekwerende eigenschappen. Dit product heeft een langdurige werking, vormt geen lagen en is onzichtbaar.

Voor verouderde marmer kan u de kleurverdiepende variant gebruiken. De MN vlekstop PLUS is gelijkaardig aan de MN vlekstop maar werkt kleurverdiepend, zonder vorming van lagen.

 

ONDERHOUDEN van Marmer

Marmer onderhouden kan u met het universele onderhoudsproduct voor natuursteen, de Lithofin MN Wash & Clean. Wash en Clean vormt geen lagen en ruikt fris en aangenaam.

Om wandtegels in verouderde marmer te onderhouden adviseren we het makkelijke MN Easy Clean te gebruiken.

Voor verzoete of gepolijste afwerkingen zorgt het periodiek gebruik van glansmelk, MN Glans en Schoon, voor een bescherming van uw oppervlakteafwerking en zorgt voor een mooie glans.

MN vuiloplosser

MN vuiloplosser

MN vlekstop

MN vlekstop

MN vlekstop PLUS

MN vlekstop PLUS

MN Wash & Clean

MN Wash & Clean

MN Easy Clean

MN Easy Clean

MN Glans en Schoon

MN Glans en Schoon

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be