Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

Keukenblad Blauwe Hardsteen / Arduin onderhoud

Keukenwerkblad in Belgische blauwe hardsteen, Petit Granit, Arduin of Blauwe Steen juist onderhouden

Belgische blauwe hardsteen kent tal van synoniemen. U kan hierboven al enkele vinden. Het is de bekendste Belgische natuursteen afkomstig van Soignies-Escaussinnes-Neufvilles, Condroz- en Molignébekken. Deze Blauwe Steen is eigenlijk een compacte crynoïde kalksteen die witte adres en fossielen bevat.

 

REINIGEN van Belgische Blauwe Hardsteen

Om na de plaatsing het werkblad grondig te reinigen of om periodiek het werkblad in Blauwe Steen te reinigen adviseren we u een Lithofin MN Vuiloplosser.

Nooit zuurhoudende producten, zoals cementsluierverwijderaars, toepassen op Blauwe Steen. Deze kunnen uw steen blijvend beschadigen.

 

BESCHERMEN van Belgische Blauwe Hardsteen

Arduin heeft van zichzelf al sterk vuilwerende eigenschappen. Om de kleine porositeit van dit gesteente tegen te gaan kan u een Lithofin MN Protector voor Blauwe Hardsteen aanbrengen. Dit speciaal impregneermiddel voor werkbladen vergemakkelijkt het onderhoud en is bovendien milieuvriendelijk. Het is onzichtbaar, werkt extra vet- en vuilwerend en het verdonkert uw Blauwe Steen niet en vormt geen lagen.

 

ONDERHOUDEN van Belgische Blauwe Hardsteen

Voor het regelmatig onderhoud adviseren we een Lithofin MN Easy Clean. Deze onderhoudsspray reinigt en beschermt in één beweging. Ruikt fris en aangenaam en vormt geen lagen.

Lithofin MN vuiloplosser

Lithofin MN vuiloplosser

Lithofin MN Protector voor Blauwe Hardsteen

Lithofin MN Protector voor Blauwe Hardsteen

Lithofin MN EasyClean

Lithofin MN EasyClean

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be