Door cookies te accepteren kunnen we uw gebruikerservaring op onze website verbeteren - Meer informatieCookies toestaan

De levering en transportbijdrage

Wanneer levering

Afhankelijk van het leveradres bieden we groupage transport aan om de leverkost zoveel mogelijk te drukken. Per regio kunnen we dan op vooraf geplande dagen leveren. Infomeer gerust op welke dagen er bij u geleverd kan worden.

Indien de levering niet schikt op de voorgestelde dagen kan u voor specifiek transport kiezen. We voorzien dan speciaal voor u een vrachtwagen op de dag dat u wenst. Het tarief is op aanvraag en merkelijk duurder dan het groupage transport.

Leveren op dag en uur naar wens?

Onze chauffeurs kunnen niet exact zeggen om hoe laat ze bij u zullen toekomen. Afhankelijk van weer en verkeer werken ze hun ronde af.

Vraag ons gerust dat we u een half uur of een uur voor de levering opbellen zodat u niet nodeloos de ganse dag thuis of op uw werf moet zijn.

Wordt ons order binnengedragen?

Neen. Onze chauffeurs rijden zo dicht mogelijk tot waar u de producten geleverd wenst te hebben. Met de kraan zetten we uw paletten op uw eigendom. De zware vrachtwagens blijven op de openbare weg staan en rijden in geen geval op uw eigendom om schade te vermijden.

De leveringskost en transportbijdrage

De transportbijdrage voor groupage transport met kraanwagen bij u thuis of op uw werf wordt berekend aan de hand van postcode leveradres en is onafhankelijk van aantal paletten/volume of aankoopbedrag.

 

Bereken hier uw transportbijdrage

De tegelcalculator

Gebruik onze handige tegelcalculator om GRATIS uw hoeveelheden te berekenen!

Bereken zelf

Contact

VAN DEN BOSSCHE tegels & natuursteen
Klein Mechelen 22 – B-2880 BORNEM
Telefoon 0345/TEGEL (0345/83435)
Web www.tegel.be