Terug naar overzicht

Tegeltrends 2019

7 Jan 2020

Wij bezochten de tegelbeurs in Cersaie en bundelden voor u alle tegeltrends

Marmerlook

De marmerlook zal in 2019 één van de populairste trends zijn in de interieurwereld. Combineer deze tegel met zwart kraanwerk, zwarte stalen deuren en decoratie in pasteltinten. Een instant wow-effect voor uw leefruimte

Alle marmerlook tegels
XXL open boek marmerlook

Open Book marmerlook

De marmerlook tegel bestaat in verschillende kleuren: zwart, wit, grijs en beige. De formaten gaan van standaard 60/60 tot wel 2 meter grote tegelplaten. Opvallend op de tegelbeurs van Cersaie waren de gespiegelde marmerlook tegelplaten, gekend onder de term "open boek". Ook de extreme adering in de tegel is een echte eye-catcher.

Alle marmerlook tegels
Marmerlook

Houtlook XXL

Nog steeds zijn extra grote keramische tegels prominent aanwezig op de beurs. Maar ook de XXL formaat houtlook tegel doet zijn intrede. De grootste parkettegels zijn wel 2 m 40 lang.

Alle houtlook tegels
Houtlook

Als een kasteelheer

Fan van de Renaissance, kasteelheren en ridder-toernooien? Of houdt u meer van de authentieke stijl van weleer. Dan hebt u geluk! in 2019 komt de verweerde look in de tegelwereld terug. Vloeren en muren ademen de sfeer van historische Vlaamse, Franse en Italiaanse herenhuizen, villa's, kastelen, kloosters en kerken. Met de terugkeer van deze oude stijl komt ook het Romeins verband terug. 

Van den Bossche tegels is exclusieve verdeler van de Castle Stones. Bekijk de volledige Castle Stones collectie online.

Alle castle Stones tegels
Alle Castle stones

Warme roodbruine tinten

Opvallend op de beurs van Cersaie zijn de roodbruine kleurschakeringen. Verwerkt in tegels, sanitair, meubels en accessoires geven deze tinten een warme en gezellige toets aan uw interieur.

Wat vindt u van zilveren tot goudgele lavabo's?

Alle bruine tegels
bruine tegels

Ceppo Di Gres

Haalt u graag de charme van natuursteen in huis? Maar liever met het gemakkelijk onderhoud van keramische tegels? Dan is Ceppo Di Gre de perfecte keuze. Deze grijze Italiaanse kalksteen met keivormige gesteentefragmenten, is aan een echte revival bezig in een keramische versie. 

Alle keramische ceppo tegels
ceppo di gre

Flower power

Ook mozaïek lijkt niet weg te denken uit de tegelwereld. De grote mozaïeken bloemen geven kleur aan het interieur. Gooi tijdens het renoveren die kleurrijke lavabo's uit oma's tijdperk niet weg. Het hippe sanitair in verschillende kleuren komt terug aan bod en maakt het plaatje compleet.

Alle mozaïek tegels
bloemen mozaïek Bisazza

Geen betonstop

Geen betonstop in de tegelwereld. Integendeel, het lijkt erop dat de betonlook nog beter, nog groter en nog uitgebreider wordt. Ontdek ons groot aanbod betonlook tegels online of in onze ruime toonzaal.

Alle betonlook tegels
betonlook slaapkamer