Panaria Ceramica en Microban: de veiligste plaats ter wereld

Panariagroup lanceerde in 2012 antibacteriële bescherming voor tegelvloeren en wandtegels. Ideaal voor ziekenhuizen, sporthallen, restaurants en gezondheidscentra.

Microban technologie, in combinatie met normale schoonmaak procedures, draagt bij tot: 

  • verbetering van de hygiënische normen
  • tot extra bescherming.

Panaria Microban voorkomt de celdeling van micro-organisme op de tegels  en doodt de bacteriën.

Microban zorgt voor verhoogde veiligheid aangezien de groei van schadelijk micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en meeldauw wordt voorkomen.

Panaria past Microban derde generatie zilver toe, geoptimaliseerd om van de antibacteriële werking gebruik te maken. 3G Silver biedt actieve en langdurige bescherming tegen bacteriën en andere micro-organismen, zoals Listeria, E. coli (Escherichia coli), Salmonella en Staphylococcus ureus en MRSA (Meticilline-resistente Staphylococcus aureus). Eeuwenlang is zilver bekend om zijn antibacteriële eigenschappen.

Omdat de Microban bescherming geïntegreerd wordt in de productie van de tegels is afwassen of aflopen onmogelijk.

Microban beschermt de tegel tijdens de ganse levensduur en in tegenstelling met andere technieken blijft het non-stop actief, dag en nacht. De bescherming verwijdert tot 99.9% van de bacterieën.

Een geliefd product bij architecten of ontwerpers gezien de Microban tegels zeer geschikt zijn voor ziekenhuizen, scholen, overheidsinstanties, banken, kantoren, toerisme en voor alle plaatsen waar mensen wonen en werken.

Bekijk alle antibacteriële tegels