Exclusieve ronde betegelde inloopdouche

De douche is meer dan alleen een functioneel element in de badkamer; het kan een echte eyecatcher zijn. Of u nu op zoek bent naar een moderne en eigentijdse uitstraling of een uniek ontwerp dat de badkamer naar een hoger niveau tilt, de ronde betegelde inloopdouche voldoet aan al deze verwachtingen. Het is een combinatie van functionaliteit en design die een gevoel van luxe en verfijning toevoegt aan de badkamer.

Bekijk deze originele ronde inloopdouches in de vernieuwde toonzaal. Maak een afspraak met een van onze tegeladviseurs en ontvang alle info over deze exclusieve ronde inloopdouches.

Maak een afspraak
ronde betegelde inloopdouche

Ronde inloopdouche met mozaïek of kleine tegels

De ronde inloopdouche wordt gerealiseerd door middel van een ronde bouwplaat, bestaande uit 5 wandelementen die d.m.v. tand en groef met elkaar verbonden worden, waardoor een naadloze afwerking mogelijk is. Deze bijzondere douche biedt de mogelijkheid om creatief te zijn met tegels, waarbij mozaïek of kleine wandtegels kunnen worden toegepast om een opvallend patroon of ontwerp te creëren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze exclusieve inloopdouche? of wenst u een ronde bouwplaat te bestellen? Contacteer ons.

Contacteer ons
ronde inloopdouche

Kraanwerk in een ronde douche?

Om kraanwerk mooi aan een muur te bevestigen heeft u steeds een recht oppervlak nodig. Maar hoe zit dat bij een ronde douche? Dit is perfect mogelijk door aan de binnenkant van de ronde douche een speciaal ontworpen bouwplaat, die perfect aansluit bij de cirkelvorm van de inloopdouche, te plaatsen. Hierdoor ontstaat niet alleen een functionele oplossing voor het kraanwerk, maar ook een esthetisch aantrekkelijke opstelling.

Opteert u om het kraanwerk niet aan de binnenwand van de ronde douche te bevestigen? Dan kan u de douchekop aan het plafond en de doucheknop op een aanpalende wand buiten de ronde douche bevestigen.

Bekijk bevestigingspaneel
paneel voor kraanwerk in een ronde douche

Vloerelement voor de ronde inloopdouche

De basis van de ronde inloopdouche rust op een vloerelement - met gefreesde groef - dat eveneens betegeld kan worden, waardoor een harmonieuze overgang tussen de vloer en de wand ontstaat. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en moderne uitstraling in de badkamer.

Bekijk vloerelement
vloerelement ronde douche
Betegelbare ronde inloopdouche plaatsen

Hoe betegelbare ronde inloopdouche plaatsen

Interesse in deze exclusieve betegelbare ronde inloopdouche maar u weet niet hoe u eraan moet beginnen? Wij leggen u stap voor stap uit hoe u deze unieke ronde inloopdouche moet plaatsen. Lees er alles over op onderstaande knop.

Betegelbare ronde inloopdouche plaatsen