Een perfect product voor een veelzijdigheid aan toepassingen. Natuursteen is voor het leven.

Natuursteen tegels

Sommige materialen hebben meer uitstraling dan andere. Natuursteen is hier het mooiste voorbeeld van. Ondanks de enorme evolutie in keramische tegels, en het maken van keramische natuursteen imitaties, die soms niet van de echte natuursteen te onderscheiden zijn, blijven vele bouwers en verbouwers, maar ook architecten en interieurarchitecten een voorliefde voor natuursteen hebben.

Natuursteen is van oudsher een materiaal dat gebruikt werd voor paleizen, kerken, kastelen en andere monumenten. Dikwijls gemaakt met gesteenten van de streek. Het droeg de grandeur van volkeren en beschavingen uit.

Vandaag de dag wordt natuursteen nog veel gebruikt voor gevelbekledingen, werkbladen in de keuken, maar zeker ook voor de mooiste vloeren en wandbekledingen, binnen en buiten. Het is en blijft een tijdloos en toch ook een actueel bouwmateriaal. Natuursteen is 'echt' en dat past weer in de hedendaagse levensstijl.

Kom langs bij Van den Bossche tegels in Bornem voor een uitgebreide collectie natuursteentegels voor binnen en buiten, van exclusief tot alledaags.

Bekijk alle natuursteen

Speciale stukken in natuursteen

Om uw interieur of terras tot in de puntjes af te werken bieden wij een reeks speciale stukken aan in verschillende afmetingen en afwerkingen. Bekijk op onderstaande knop een overzicht van de speciale stukken in natuursteen.

Bekijk alle speciale stukken in natuursteen
trap natuursteen