Ceppo di gré

Ceppo di gré is een authentieke Italiaanse kalksteen. Deze grijze tegel bevat keivormige gesteentefragmenten en heeft een lichte structuur. De naam Ceppo di Gré verwijst naar het gebied in Italië waar deze natuursteensoort ontgonnen wordt, namelijk de stad Gré. Ceppo di Gré is vandaag aan een echte revival bezig. Een tegel dat barst van persoonlijkheid met op en top luxe uitstraling!

Bron afbeelding: Insight-IN

Bekijk alle natuursteen Ceppo
ceppo kalksteen

Ceppo di Gré keramische tegels

Wilt u graag de authentieke uitstraling en structuur van natuursteen Ceppo di Gré in uw inteireur, maar kijkt u niet uit naar het specifiek onderhoud dat bij deze natuursteen hoort? We hebben heel wat keramische Ceppo di Gré tegels in ons assortiment. Zo geniet u van de mooie uitstraling en lichte structuur van de natuursteen Ceppo maar met het gemakkelijk onderhoud van de keramische tegel.

Bekijk alle keramische Ceppo
ceppo keramisch

Laat u inspireren

Laat u inspireren voor Ceppo di gré tegels online of in onze toonzaal. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak via www.tegel.be/afspreken. Onze tegeladviseurs verwelkomen u graag in onze ruime toonzaal en buitentoonpark en geven advies en tips waar nodig.

Maak een afspraak
ceppo di gré