Bisazza installatieproducten

Ad Hoc

Deze witte tegellijm is specifiek voor het plaatsen van Bisazza glasmozaïeken en vloeren. De lijm is uiterst flexibel. Hij kan gebruikt worden op cement, onbehandeld glad pleisterwerk en compatibele waterproof oppervlakken. Het is niet geschikt voor plaatsingen op gips gebaseerde oppervlakten, tenzij er eerst een geschikte primer gebruikt werd.

Na de plaatsing wacht men ten minste 20 dagen alvorens de mozaïeken in contact mogen komen met water. Bij plaatsingen buiten of in zwembaden is het aangeraden om Bisazza Ultra latex te gebruiken.

Ad Hoc is niet geschikt voor het plaatsen van mozaïektegels met artistieke doeleinden.

Ad Hoc

Fillgel Plus

Speciaal gekleurd epoxyvoegsel voor glasmozaïek van Bisazza.
Wordt gebruikt om mozaïeken op te voegen op muur en wand, zowel binnen als buiten. Daarnaast is het geschikt om te gebruiken in vochtige ruimtes. Ook in zwembaden, jacuzzi's en in zout water kan het gebruikt worden.

De Fillgel plus bestaat uit 2 afzonderlijke componenten van epoxy hars en siliciumzand. Wanneer de Fillgel plus goed aangebracht is, heeft het de volgende kenmerken: gladde oppervlakte, resistente kleuren, waterresistent, optimale hardheid, weerstand van zwaar verkeer, geen (haar)scheuren en een uitstekende hechting van de mozaïekvellen.

Fillgel Plus
Fillgel Plus

E Glue

Sterke epoxy kleefcement voor Bisazza glasmozaïeken en platen. Het product kan binnen en buiten gebruikt worden op verschillende ondergronden, zoals houd, metaal en glas. Daarnaast kan het perfect gebruikt worden in vochtige ruimtes zoals de badkamer en de douche.

OPGELET! Bisazza E Glue is niet waterproof.

Zorg ervoor dat er geen E Glue achterblijft in de voegen. Leng het mengsel nooit aan met water om het vloeiender te maken, zo gaat de kracht van het product verloren. Bij buitengebruik zal de E Glue geel uitslaan. De verwerkingstijd kan niet op voorhand bepaald worden, dit heeft specifiek te maken met verschillende omgevingsfactoren.

E Glue
E Glue

Scrubspons

Speciale scrubspons voor het verwijderen van eventueel overtollige Fillgel plus tijdens het voegproces. Alvorens de Fillgel plus uitgehard is kan deze met de scrubspons nog verwijderd worden. Deze dient bevochtigd te worden, vervolgens beweegt u in kleine cirkels over de tegels om zo de lijmresten om te vormen tot een emulsie.

Scrubspons
Scrubspons

Spons

Speciale spons met cellulose poriën. Zorgt ervoor dat de Fillgel Plus vloeibaar wordt na de verwijdering van de overtollige lijm met behulp van de scrubspons.

Spons

Lijmkam 3,5mm

Lijmkam 3,5mm

Klein truweel

Bisazza klein truweel
Klein truweel